Portofoon kopen - De #1 in portofoons Walkie talkie kopen? #1 Vergunningsvrije walkie talkies!
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Showing all 13 results 13 Resultaten

Motorola T42 Quad Portofoons

  61,58 Excl. BTW
Aanbieding!

Set van zes Kenwood TK-3401 in luxe draagkoffer

  1.023,81 Excl. BTW

Motorola XT660D zonder oplader

  140,- Excl. BTW

Motorola XT660D met oplader

  160,- Excl. BTW

Hytera PD365LF

  194,- Excl. BTW
Aanbieding!

Set van zes Motorola XT420 in multilader

  804,65 Excl. BTW

Motorola CLK446

  215,- Excl. BTW

Motorola CLK446 met oortje en zonder lader

  195,- Excl. BTW

Motorola CLK446 Plus

  225,- Excl. BTW

Instructiekaartje voor portofoon gebruik

  0,50 Excl. BTW
Aanbieding!

Set van zes Hytera TC446s portofoons

  530,10 Excl. BTW

Motorola XTNi

  159,- Excl. BTW

Motorola XTNiD

  199,- Excl. BTW

Eenvoudige portofoons: Walkie talkie

Een eenvoudige portofoon, ook wel walkie talkie genoemd, van Motorola of Kenwood is vergunningsvrij en kunt u direct gebruiken na ontvangst. Het is niet nodig om een vergunning af te sluiten bij het Agentschap Telecom (een vergunningsvrije walkie talkie dus). Een walkie talkie kan gebruikt worden om over beperkte afstand met elkaar te communiceren zonder dat er gebruikt gemaakt wordt van andere netwerken. In onze webshop vindt u allerlei eenvoudige portofoons die u tegen een scherpe prijs kunt aanschaffen. Wilt u eerst meer informatie over de eenvoudige portofoons? Op deze pagina leest u er alles over. Klik op één van onderstaande 5 categorieën voor de walkie talkie die past bij uw wensen en behoeften:

Portofoons voor verschillende toepassingen

In ons assortiment vindt u portofoons van verschillende merken waaronder Motorola en Kenwoord. Het handige aan deze eenvoudige portofoons vinden onze klanten dat ze direct te gebruiken zijn. Deze portofoons kunt u in verschillende branches inzetten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: BHV en Horeca. Daarnaast kunt u ze ook voor vrijetijdsbestedingen inzetten. Gaat u bijvoorbeeld op wintersport? Dan kan het erg handig zijn om met elkaar te communiceren via portofoons. Vaak is het in de bergen niet mogelijk om bijvoorbeeld gebruik te maken van het mobiele netwerk van uw telefoon.

Belangrijke informatie over het bereik van vergunningsvrije portofoons:
Leveranciers van vergunningsvrije portofoons zetten vaak op de doos dat het bereik ongeveer 10 kilometer is. Onze ervaring is dat dit zeker niet klopt. Houd er bij vergunningsvrije portofoons daarom ook rekening mee dat het bereik in stedelijke bebouwing enkele straten is, in open gebied kan oplopen tot 500 meter en bij volledig open veld kan oplopen tot enkele kilometers.

Eenvoudige portofoons bestellen

Wilt u een eenvoudige portofoon bestellen? Doe dit dan bij Firecom. We hebben een groot assortiment met daarin diverse portofoons en accessoires. Voor iedere toepassing leveren wij graag eenvoudige portofoons. Wilt u advies over eenvoudige portofoons? Neem dan contact met ons op. Onze experts vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die er zijn.

Goedkoopste portofoon bestellen?

Bent u op zoek naar de goedkoopste portofoon? Kies dan voor de Motorola TALKABOUT 2x T42 Rood. Wilt u een middelmatig model? Kies dan voor de Motorola T82 extreme. Wilt u het topmodel? Kies dan voor de Motorola XT660D met oplader.