Alleenwerksystemen
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Alleenwerksystemen

Alleenwerksystemen worden gebruikt om te alarmeren wanneer mensen ‘alleen’ werken. Dit wordt ook wel omvalbeveiliging of mandown beveiliging genoemd. Wanneer mensen gebruik maken van alleenwerken, dragen ze een apparaat bij zich waarmee ze op verschillende manieren kunnen alarmeren bij noodsituaties. Bent u op zoek naar alleenwerken? Op deze pagina vindt u naast meer informatie over de systemen ook allerlei producten die u kunt bestellen in onze webshop. Bekijk daarom snel de mogelijkheden die er zijn.

Welke soorten alleenwerksystemen zijn er?

Alleenwerken kunnen op verschillende manieren alarm slaan. Er zijn alleenwerken waarmee iemand handmatig op een knop kan drukken in noodsituaties. Daarnaast zijn er ook alleenwerken met een omvalsensor. Deze sensor detecteert of het apparaat nog in een verticale houding is. Wanneer dit niet het geval is, geeft het apparaat waarschuwingen af. Wanneer hier niet op gereageerd wordt, zal er alarm geslagen worden door het apparaat. Daarnaast zijn er ook systemen die werken via een ‘no movement’ systeem. Wanneer iemand niet meer beweegt, zal er een alarmering verstuurd worden. Welke toepassing het beste voor uw situatie geschikt is, hangt af van het doel waarvoor u alleenwerken wilt gaan gebruiken. We bekijken daarom graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

We installeren alleenwerken op de juiste manier

Wanneer we alleenwerken aan u leveren, kunnen we dit volledig toepasbaar maken voor uw situatie. Naast de noodknoppen, omvalsensoren en no movement systemen, zorgen we er ook voor dat alarmering naar de juiste ontvanger wordt gestuurd. Dit kan bijvoorbeeld zijn naar andere werknemers zodat deze direct in kunnen grijpen wanneer iemand in nood is.

Bestel alleenwersystemen in onze webshop of vraag meer informatie aan via één van onze experts!

Wilt u gebruik maken van alleenwerken? Bekijk dan eens de producten in onze webshop. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een passend advies voor uw situatie. Onze experts geven u graag meer informatie over de mogelijkheden die er zijn.