Downloads

Downloads

Welkom op onze downloadpagina. Hier kunt u onze software en firmware downloaden voor gebruik met onze producten. Wij willen u er graag op wijzen dat het gebruik van deze software en firmware geheel op eigen risico is. Het is belangrijk dat u begrijpt dat deze software en firmware buiten de scope van onze ISO27001-certificering vallen. Dit betekent dat wij geen garantie kunnen bieden voor de veiligheid of betrouwbaarheid van deze software en firmware.

Wij willen u er ook op wijzen dat wij geen ondersteuning bieden voor het gebruik van deze software en firmware. Dit omvat technische ondersteuning, hulp bij het oplossen van problemen of andere vormen van support. We raden u aan om de documentatie en eventuele instructies zorgvuldig door te lezen voordat u deze software en firmware gaat gebruiken.

Het is belangrijk dat u zich bewust bent van de risico’s van het gebruik van software en firmware van derden. Deze kunnen kwetsbaarheden bevatten die de veiligheid van uw systeem in gevaar kunnen brengen. We raden u aan om regelmatig updates en patches te installeren en uw systeem te beveiligen met de nieuwste beveiligingssoftware.

Door het downloaden van deze software en firmware gaat u akkoord met onze voorwaarden en bevestigt u dat u begrijpt dat het gebruik hiervan volledig op eigen risico is. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, maar houd er rekening mee dat wij geen ondersteuning bieden voor deze software en firmware.