Klantenservice

Open

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 - 17:00

Evenementen portofoons

Analoge en digitale portofoons zorgen voor draadloze hoogwaardige communicatie op evenementen door het hele land. Tijdens evenementen wilt u graag in een grote groep communiceren en is het belangrijk dat u snel boodschappen kunt doorgegeven aan een grote groep portofoon-gebruikers.

Audio accessoires aan de portofoons

Tijdens evenementen is het belangrijk om prettige audio-accessoires te gebruiken op uw portofoons. U kunt hierbij denken aan draadloze oortjes, schoudermicrofoon, multilader en bijvoorbeeld keelmicrofoons.

Huren van portofoons

Firecom heeft een grote vloot aan verhuur portofoons, walkie talkies, audio accessoires, laders en versterkers. Grote of kleine evenementen kunnen we voorzien van verhuur portofoons. Optioneel kunnen we hier meldkamersoftware, antennemasten en support bij leveren.

Van belangrijke sportwedstrijden tot aan grote festivals, evenementen waar veel mensen op afkomen zijn professionele portofoons niet meer weg te denken uit de culturele agenda van vandaag. De organisatie van deze evenementen is dan ook flink geprofessionaliseerd en maakt gebruik van veel verschillende hulpmiddelen en methodes. Eén van de belangrijksten daarvan is misschien wel de portofoon. De portofoon is onmisbaar voor verschillende doeleinden op een groot evenement. Daarom heeft Firecom een uitgebreid assortiment evenementen portofoons. We vertellen u hier met plezier meer over, dus lees vooral verder.  

Waar worden evenementen portofoons voor gebruikt? 

Bij evenementen zijn meestal veel mensen aan het werk met verschillende taakomschrijvingen. Zij moeten hun eigen taken zo goed mogelijk uitvoeren, maar zullen daarvoor ook met andere collega’s moeten schakelen. Met portofoons kan dit gemakkelijk door één kanaal te gebruiken voor algemene communicatie en één kanaal voor taak specifieke, onderlinge communicatie. We zetten hieronder enkele veel voorkomende taakomschrijvingen bij evenementen op een rij.  

Beveiligen 

Bij grote groepen mensen is een goed geregelde beveiliging onmisbaar. Niet alleen voor vervelende bezoekers, maar ook juist om bezoekers te kunnen helpen en ervoor te zorgen dat eenieder het naar zijn of haar zin kan hebben. Dankzij de evenementen portofoon kunnen de beveiligers snel en gemakkelijk met elkaar schakelen.

Organisatie en productie 

Voor de organisatie en producenten van bijvoorbeeld een festival is de dag van het evenement altijd druk en stressvol. Zij sturen het geheel aan en zorgen ervoor dat het tijdsschema netjes wordt aangehouden. Om snel te kunnen vragen of een artiest bijvoorbeeld al is gearriveerd kunnen zij niet zonder een geschikte evenementen portofoon. 

Portfoons voor de EHBO 

De medewerkers van de EHBO post lopen vaak ook over het terrein of de locatie om te kijken of het met iedereen goed gaat. Wanneer de beveiliging bijvoorbeeld een situatie ziet waar EHBO personeel bij benodigd is, kunnen zij met de portofoon voor evenementen snel worden opgeroepen.  

Portofoons voor Crowd management 

Grote groepen mensen die samenkomen op dezelfde plek kunnen niet zomaar losgelaten worden. Het zogeheten crowd management is cruciaal om bezoekersstromen te managen en ervoor te zorgen dat er bijvoorbeeld geen verdrukkingsgevaar ontstaat wanneer het evenement is afgelopen. Meestal voeren beveiligers en productiepersoneel deze taak gezamenlijk uit, waarbij goede communicatie via evenementenportofoons van groot belang is.  

Portofoons voor barpersoneel 

Hoe drukker het evenement, hoe harder het barpersoneel moet werken. Dat is in de basis geen probleem, maar zij moeten wel snel door kunnen! Wanneer een bepaalde soort drank op is heeft het personeel vaak geen tijd om dit zelf aan te vullen. Middels een portofoon bij de bar kunnen zij dan een oproep doen en vragen of iemand die daar wel tijd voor heeft de voorraad bij kan vullen.  

Geschikt voor allerlei verschillende soorten evenementen 

Bij portofoongebruik voor evenementen denkt men al snel aan de populaire muziekfestivals zoals Lowlands, Pinkpop en Down The Rabbit Hole. Daarnaast zijn er echter nog vele andere evenementen die met behulp van evenementen portofoons in goede banen worden geleid. We hebben hieronder een lijstje evenementen opgesteld waar onze portofoons goed van pas komen.  

  • Foodfestivals 
  • Muziekevenementen 
  • Openingen  
  • Beurzen 
  • Publieksevenementen 
  • Sportevenementen en wedstrijden 
  • Congressen 
  • Culturele evenementen 

Evenementen portofoons kopen of huren?

Bij Firecom begrijpen we goed dat het voor uw evenement belangrijk is dat alles op rolletjes loopt. We adviseren u dan ook graag over welke keuze de beste is wanneer het aankomt op de communicatie voor uw evenement. Wellicht wenst u bijvoorbeeld meerdere portofoons en hulpmiddelen aan te schaffen, wat bij ons uiteraard mogelijk is. Daarnaast is een portofoon huren ook een optie. Neem gerust contact met ons op om de vragen te stellen die u eventueel heeft, of om een vrijblijvende offerte op te laten stellen. We gaan dan graag voor u aan de slag.  

Enig resultaat 10 Resultaten

Portofoons huren? De #1 in portofoonverhuur!

Kenwood NX-320E3

Kenwood NX-320E2

Kenwood NX-220E2

Kenwood NX-320E

Kenwood NX-220E

Kenwood NX-200E

Kenwood NX-300E

Kenwood NX-230EXE

Kenwood NX-330EXE