Draadloze oproepsystemen Technische meldingen
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 - 17:00

Technische meldingen

Technische meldingen kunnen als toepassing gebruikt worden in onder andere brandmeldcentrale, gebouwbeheersysteem en domotica. Bij Firecom zorgen we ervoor dat deze technische meldingen op een juiste manier worden weergegeven in verschillende toepassingen. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn? Bekijk dan eens deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op. Voor iedere organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om technische meldingen op een juiste manier in te zetten.

Technische meldingen in fabrieken

In fabrieken kunnen technische meldingen van essentieel belang zijn voor de productie. Wanneer er bijvoorbeeld een machine oververhit dreigt te raken of het productieproces ligt stil omdat er te veel producten op de band liggen, is het van belang dat dit automatisch gemeld kan worden. Aan de hand van een systeem dat aan machines is gekoppeld, kan dit worden doorgegeven aan bijvoorbeeld medewerkers in de fabriek.

Snelle communicatie

Met een oproepsysteem heeft u snelle communicatie tussen verschillende afdelingen in uw fabriek. Met een druk op de knop kunt u informatie doorgeven op de draadloze alarmontvanger. Met onze sensoren of contacten kunt u beweging, openingen of verladingen doorgeven. Gebruik bijvoorbeeld onze deursensor om draadloos een opening door te geven. U kunt onze drukknop gebruiken om informatie door te geven aan een heftruck chauffeur.
Persoonlijk advies nodig?

Voor snelle weergave van technische meldingen gebruikt u een draadloos oproepsysteem van Firecom. Onze oproepsystemen hebben een zeer groot bereik en kunnen gekoppeld worden aan brandmeldcentrale, gebouwbeheersysteem, domotica en vele andere toepassingen. Een groot deel van onze draadloze oproepsystemen zijn voorzien van verschillende opties zoals NEN normering, berichtenweergave, ESPA koppeling, noodknoppen, locatiebepaling, draadloze telefonie en persoonsbeveiliging. Wilt u persoonlijk advies over de producten omtrent technische meldingen? Onze klantenservice experts helpen u hier graag bij. Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bekijken.

Profiteer van lage prijzen en snelle levering!

Weet u al precies welke producten u nodig heeft? Bestel deze dan in onze webshop en profiteer van lage prijzen en snelle levering! Daarnaast kunt u producten gratis retourneren en betaalt u lage verzendkosten.

Advies nodig voor een toepassing? Bel 085-4011980

Enig resultaat 20 Resultaten

Firecom BHV oproepsysteem

Firecom BHV Lite oproepsysteem

Omikron Callhelp 400TX

  345,- Excl. BTW
Alarmering van BHV of bedrijfsbrandweer via Firecom Dispatching

Firecom Dispatching

Draadloze noodknop met alarmontvanger

Maxpage Pro UHF paging systeem

  1.499,- Excl. BTW

Unication Alpha Elegant

  145,- Excl. BTW

Birdy Slim alarmontvanger

Birdy WP alarmontvanger

Birdy WP (ATEX) alarmontvanger

  225,- Excl. BTW

Swissphone s.QUAD X15

Galaxy alarmontvanger

Swissphone DE915

16 contacten module voor FBP-1500

64 contacten module voor FBP-1500

Contact (relais) ontvanger

Noodknop module voor 4 knoppen

  299,- Excl. BTW

Noodknop module voor 1 knop

  249,- Excl. BTW

Lichtkrant voor oproepsysteem

  685,- Excl. BTW
Aanbieding!

Omikron Callhelp 400 oproepsysteem met 4 ontvangers

  732,55 Excl. BTW