Draadloos oproepen Technische meldingen
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag open van 9-17 uur

Technische meldingen

Technische meldingen kunnen als toepassing gebruikt worden in onder andere brandmeldcentrale, gebouwbeheersysteem en domotica. Bij Firecom zorgen we ervoor dat deze technische meldingen op een juiste manier worden weergegeven in verschillende toepassingen. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor uw organisatie zijn? Bekijk dan eens deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op. Voor iedere organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om technische meldingen op een juiste manier in te zetten.

Technische meldingen in fabrieken

In fabrieken kunnen technische meldingen van essentieel belang zijn voor de productie. Wanneer er bijvoorbeeld een machine oververhit dreigt te raken of het productieproces ligt stil omdat er te veel producten op de band liggen, is het van belang dat dit automatisch gemeld kan worden. Aan de hand van een systeem dat aan machines is gekoppeld, kan dit worden doorgegeven aan bijvoorbeeld medewerkers in de fabriek.

Persoonlijk advies nodig?

Voor snelle weergave van technische meldingen gebruikt u een draadloos oproepsysteem van Firecom. Onze oproepsystemen hebben een zeer groot bereik en kunnen gekoppeld worden aan brandmeldcentrale, gebouwbeheersysteem, domotica en vele andere toepassingen. Een groot deel van onze draadloze oproepsystemen zijn voorzien van verschillende opties zoals NEN normering, berichtenweergave, ESPA koppeling, noodknoppen, locatiebepaling, draadloze telefonie en persoonsbeveiliging. Wilt u persoonlijk advies over de producten omtrent technische meldingen? Onze klantenservice experts helpen u hier graag bij. Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bekijken.

Profiteer van lage prijzen en snelle levering!

Weet u al precies welke producten u nodig heeft? Bestel deze dan in onze webshop en profiteer van lage prijzen en snelle levering! Daarnaast kunt u producten gratis retourneren en betaalt u lage verzendkosten.