BHV App voor alarmering & communicatie

BHV App

Alarmeren via push, sms, mail & telefoon

Bring your own device

Real-time inzicht in beschikbaarheid

PTT communicatie

Rapportage

4G & Wi-Fi

Wat is een BHV app?

 • Te installeren op iPhone
 • Te installeren op Android
 • Waarschuwt andere BHV’ers
 • Deelt foto’s en video’s naar andere BHV’ers
 • Maakt communicatie tussen BHV mogelijk
 • Geeft aanwezigheid weer

Wat doet een BHV app?

 • Geeft inzicht in de paraatheid van uw BHV
 • Maakt uw BHV slagvaardig
 • Is een rapportagetool voor management
 • Verhoogd de veiligheid in uw bedrijf
 • Automatiseert uw BHV organisatie
 • Geeft u inzicht in beschikbaarheid

Dashboard

Via BHVpieper kunt u eenvoudig de BHV alarmeren vanaf elke smartphone met de BHVpieper app. In de applicatie is het mogelijk om de beschikbaarheid aan te passen. In het dashboard is dan direct inzichtelijk hoeveel personen er aanwezig/afwezig zijn. Via de online applicatie kunt u eenvoudig BHV’ers toevoegen of verwijderen. Het is ook mogelijk om tijdelijk extra personen toe te voegen, u kunt hierbij denken aan flexmedewerkers of uitzendkrachten. Na het toevoegen van de BHV’ers via de web- applicatie krijgen de gebruikers automatisch een snelcode Deze snelcode kan ingevuld worden in de applicatie op de telefoon. Op dat moment kan die gebruiker ook meldingen versturen, u kunt dit eventueel ook uitschakelen.

Tarief

Het tarief van BHV pieper bestaat uit twee componenten. Het eerste component bestaat uit het tegoed voor het versturen van berichten. Deze berichten kunnen via SMS of push verstuurd worden. Op die manier ondersteunen alle telefoons de ontvangst. U hoeft alleen te betalen voor de SMS berichten, indien u dus alleen push notificaties gebruikt heeft u hier geen kosten aan. Het tweede, en tevens laatste, component bestaat uit een jaarlijks tarief voor het gebruik van de applicatie. U betaalt dit per organisatie; de applicatie op de telefoon is gratis voor de gebruikers. Het standaard abonnement ondersteunt 200 gebruikers, optioneel hebben we ook een abonnement tot 500 gebruikers.

Koppeling met mobiele noodknop

4G pagers

Koppeling met BMC

Opkomstbevestiging

E-mail ingang om alarmering te starten

Locatiebepaling

Geïnteresseerd geraakt?

Bent u geinteresseerd geraakt in onze oplossing waarbij u kunt alarmeren en communiceren met één apparaat? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Onze adviseur geeft u graag meer informatie over de voor- en nadelen via communicatie en alarmering via smartphones.

Aan- en afwezigheid BHV’er

De afwezigheid of aanwezigheid van de BHV’er kan automatisch gewijzigd worden op basis van sensoren in het toestel (gps). We volgen de gebruiker niet, maar wijzigen alleen de beschikbaarheid op het moment dat de gebruiker een vooraf gekozen zone binnenkomt. Het is ook mogelijk om deze beschikbaarheid handmatig bij te houden. In dat geval is deze optie gratis.

BHVpieper wordt elke dag verbeterd. We voegen op regelmatige basis nieuwe functionaliteiten toe. Er kunnen groepen worden gedefinieerd welke gekoppeld kunnen worden aan alarm knoppen met vaste teksten en bestemmingen. In het geval van push berichten zal de BHV-er in staat zijn aan te geven of hij opkomt of niet.

In het portaal kan dan de melding/het incident worden opgevolgd en kan worden bekeken wie er opkomt. U heeft op deze manier een live overzicht van de opvolging van het incident. Voor een receptie is het ook mogelijk om meldingen te versturen vanaf een aparte webpagina.

Bent u geïnteresseerd in BHVpieper? Maak dan gerust een testaccount aan. Komt u er nog niet uit? We helpen u graag telefonisch verder en geven u meer informatie over het product.

Communicatie via Wave OnCloud

Motorola WAVE is een online platform voor draadloze en snelle communicatie in alle uithoeken van de wereld. In tegenstelling tot traditionele portofonie zijn deze portofoons, applicaties en meldkamertoepassingen verbonden via het internet. Het gebruik van internet voor onderlinge communicatie heeft als voordeel dat het bereik zo sterk is als het bestaande netwerk. Er is geen centrale infrastructuur nodig. WAVE ™ OnCloud is een Push-to-Talk (PTT) -service die telefoons, computers en radio’s met elkaar verbindt – terwijl u het maximale uit uw bestaande bronnen, systemen en investeringen haalt. Omdat het in de cloud leeft, is WAVE OnCloud inherent kosteneffectief. De service is eenvoudig te gebruiken en er zijn geen servers om te kopen, installeren of onderhouden. Voor het gebruik van deze dienst betaald u een maandelijkse prijs. Het installeren van de mobiele app is gratis, maar de aanschaf van de internet portofoon vereist een eenmalige investering. Als service op basis van een abonnement kunt u eenvoudig en zonder kapitaaluitgaven opstarten of afsluiten. Provisioning is snel en gemakkelijk, waardoor het eenvoudig is om gebruikers toe te voegen of te verwijderen als uw bedrijf moet veranderen. WAVE OnCloud is een geweldige keuze voor organisaties van elke omvang.

1. Kies uw device

2. Installeer alarm app

3. Installeer PTT app

4. Gereed voor gebruik

Combinatie koppelingen

Niet in alle bedrijven is het realistisch om een BHV app te gebruiken voor alarmering en communicatie van de BHV organisatie. Speciaal hiervoor is het mogelijk om verschillende koppelingen te maken met externe systemen of applicaties. Voor snelle en betrouwbare alarmering kunt u bijvoorbeeld en gebouwbeheersysteem, aanwezigheidssysteem of managementsysteem koppelen.Voor snelle locatieaanduiding is het mogelijk om een brandmeldcentrale (BMC) te koppelen via ESPA 4.4.4. Met deze koppeling ziet u direct wat er aan de hand is.

 • Koppeling met 4G pagers
 • Koppeling met brandmeldcentrale
 • Ondersteuning van MDM
 • Op afstand programmeren
 • Automatische update

BHV apps combineren met MotoTRBO ION

MotoTRBO ION maakt het mogelijk om BHV apps te combineren met traditionele portofoons.  Andere toestellen ondersteunen geen traditionele portofoon functie. Dit toestel geeft voorrang aan portofonie, maar geeft ook ondersteuning voor BHV apps. Naast het gebruik van BHV apps kunt u bijvoorbeeld ook WhatsApp gebruiken op de MotoTRBO ION portofoon. Alle apps uit de Google Play store worden ondersteund.

Geïnteresseerd geraakt?

Bent u geinteresseerd geraakt in onze BHV App waarbij u kunt alarmeren en communiceren met één apparaat? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Onze adviseur geeft u graag meer informatie over de voor- en nadelen via communicatie en alarmering via smartphones.