Draadloos oproepen BHV oproepsysteem
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

BHV oproepsysteem

Een BHV oproepsysteem alarmeert de bedrijfshulpverlening op een snelle en efficiente manier. Dit draadloze oproepsysteem, of piepersysteem, alarmeert individueel of in groepsverband alarmontvangers. Optioneel is direct in het tekstdisplay zichtbaar waar de melding vandaan komt. Een koppeling met de brandmeldcentrale is eenvoudig gerealiseerd en garandeert een alarmering zonder tussenkomst van de receptie. Via de sneltoetsen kunt u snel berichten versturen naar de draadloze alarmontvangers, maar ook naar telefoons via een app. Het is ook mogelijk om een koppeling te maken met intranet, internet of telefooncentrale.

Betrouwbaarheid
Een BHV oproepsysteem op basis van paging of piepers heeft een zeer hoge betrouwbaarheid. Netwerkuitval of stroomuitval hebben geen effect op de bereikbaarheid van uw organisatie. De huidige oproepsystemen zijn standaard te koppelen aan uw telefoon waardoor u een hybride oplossing heeft voor een snelle alarmering van uw BHV organisatie.

Beschikbaarheid
Via onze BHV applicatie of via onze slimme draadloze alarmontvangers is het mogelijk om real-time overzicht te krijgen van de beschikbaarheid van uw BHV organisatie. U kunt ervoor kiezen om alleen gebruikers te alarmeren die aanwezig zijn of zich in een bepaald deel van het gebouw bevinden. Een BHV oproepsysteem met automatische aan- en afwezigheid zorgt voor een effectieve en slagvaardige BHV organisatie. Met onze applicaties is het mogelijk om aan- en afwezigheid te registreren via GPS, maar het is ook mogelijk om de aanwezigheid van alarmontvangers in de lader te detecteren.

Opkomstbevestiging
Na het versturen van een alarmering wilt u direct op de hoogte zijn van de beschikbaarheid van uw BHV organisatie. Met onze draadloze alarmontvangers en applicaties kunt u direct reageren na het ontvangen van een alarmering. In het dashboard ziet u direct wie er onderweg is. Heeft u een groot bedrijfsterrein dan is het zelfs mogelijk om een verwachte aankomsttijd te berekenen naar de brandweerkazerne. Wilt u het eenvoudig, dan kiezen we voor apparatuur die deze functies niet heeft.

Bedienpost voor BHV oproepsysteem
Voor grote bedrijfsterreinen leveren wij een bedienpost bij de receptie. Via de bedienpost is het mogelijk om handmatig of automatisch berichten te versturen. De bedienpost is optioneel bereikbaar via een TCP/IP verbinding zodat alarmering vanaf elke plaats in het bedrijf plaats kan vinden. Is dit niet gewenst? Dan plaatsen we een bedienpost in de centrale meldkamer of receptie. De centrale zendapparatuur plaatsen we op een strategische plaats in het pand.

 • Koppeling met één of meerdere brandmeldcentrales op basis ESPA 4.4.4.
 • Web toegang (TCP/IP) van de bedienpost
 • Koppeling van fysieke en draadloze noodknoppen
 • Optionele koppeling met BHV apps op iPhone of Android
 • Optioneel beschikbaarheid van alarmontvangers
 • Draadloze robuuste alarmontvangers

Robuuste alarmontvangers
Voor onze BHV oproepsystemen zijn verschillende alarmontvangers beschikbaar. Voor eenvoudige BHV organisaties hebben we oplaadbare alarmontvangers die aan het einde van de dag in de lader gezet kunnen worden. Speciaal voor industriële bedrijven hebben we waterdichte en stofdichte alarmontvangers met een grote display. Ook is het mogelijk om een statusmelding terug te sturen na alarmering. Als de alarmontvangers in de lader geplaatst worden is het mogelijk om dit inzichtelijk te maken in de webinterface.

 • Zeer luid akoestisch signaal
 • Waterdicht en stofdicht
 • Oplaadbaar
 • Man-down / Alleenwerken
 • Dekkingsmeting en demonstratie

Koppeling met externe systemen
Onze systemen hebben veel verschillende ingangen en uitgangen. We kunnen bijvoorbeeld koppelen op basis van potentiaal vrij contacten, maar ook RS232 protocollen zijn geen probleem. Denk hierbij aan SCADA, ESPA, SCOPE, TAP en vele andere. Heeft u een specifieke koppeling, neem dan contact op. Wij ontwikkelen deze systemen zelf.

Alleenwerksystemen
De aanschaf van een alarmeringssysteem of oproepsysteem voor de BHV wordt meestal gecombineerd met alleenwerksystemen. Heeft u medewerkers die alleen werken en wilt u deze direct beveiligen? Wij maken graag de combinatie.

Centraal of decentraal alarmeren?
In het geval van een bedienpost zal de BHV vanaf een centrale plaatst gealarmeerd worden. Wilt u rechtstreeks vanaf de incident locatie alarmeren? Gebruik dan onze BHV noodknoppen, BHV app of onze Firecom dispatching module. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Dekkingsmeting en demonstratie
We komen graag bij u langs voor een kosteloze dekkingsmeting en demonstratie. Omdat we van mening zijn dat het bereik misschien wel het belangrijkste onderdeel van het BHV oproepsysteem is, doen we na de demonstratie een uitgebreide dekkingsmeting. We komen dan achteraf niet voor verassingen te staan. Neem daarom eens contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn.

Alle 27 resultaten 27 Resultaten