Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 - 17:00

Showing 1–44 of 50 results 50 Resultaten

Motorola CLR PLUS UHF

Motorola CLR446 met lader

  155,- Excl. BTW
Motorola CLR PLUS UHF

Motorola CLR446 zonder lader

  130,- Excl. BTW

Motorola Evolve LTE

Motorola XT420

  119,- Excl. BTW

Motorola XT420 zonder lader

  113,- Excl. BTW

Motorola XT460

  135,- Excl. BTW

Motorola XT460 zonder lader

  125,- Excl. BTW
Aanbieding!

Motorola XT460 – set van 6 portofoons in multilader

  1.003,50 Excl. BTW
Aanbieding!

Motorola XT420 – set van 6 in multilader

  920,55 Excl. BTW

Motorola SL1600 UHF

Set van 6 Motorola SL1600 in een multilader

Motorola DP3441e UHF

Motorola DP3441e VHF

Motorola DP3661e UHF

Motorola R7 full-keypad Premium UHF

Motorola R7 full-keypad Premium VHF

Motorola R7 full-keypad UHF

Motorola R7 full-keypad VHF

Motorola R7 non-keypad Premium UHF

Motorola R7 non-keypad Premium VHF

Motorola R7 non-keypad UHF

Motorola R7 non-keypad VHF

Motorola R7a non-keypad UHF

Motorola R7a non-keypad VHF

Aanbieding!

Complete set voor SOLAS voorschriften (ATEX two-way radio’s)

Motorola DP4401 EX Atex UHF

Motorola DP4801 EX Atex UHF

Motorola DP4801 EX Atex VHF

Motorola DP4401 EX Atex VHF

Motorola DP3661e VHF

Motorola SL2600 VHF

Motorola SL2600 UHF

Motorola DP2400e UHF

Motorola DP2400e VHF

Motorola DP2600e VHF

Motorola DP2600 VHF

Motorola DP2600e UHF

Motorola DM1400 UHF digitaal

Motorola DM1600 UHF digitaal

Motorola DM1400 VHF digitaal

Motorola DM2600 UHF

Motorola DM2600 VHF

Motorola DM4601e VHF

Motorola DM4600e UHF

Motorola DM1600 VHF digitaal

Motorola Portofoon kopen? Bekijk hieronder ons aanbod!

Bent u op zoek naar een portofoon? Dan bent u bij Firecom aan het juiste adres. In onze webshop vindt u van het merk Motorola zowel professionele portofoons als portofoons die u voor recreatieve doeleinden kunt gebruiken. Motorola is marktleider op het gebied van portofoons en walkie talkies. Daarnaast bieden wij u ook allerlei handige accessoires aan. Wilt u een Motorola portofoon kopen? Op deze pagina geven wij u allerlei informatie over de mogelijkheden die er zijn bij Firecom. Lees daarom snel verder.

Professionele portofoons en vergunningsvrije portofoons

Wanneer u op zoek bent naar een professionele portofoon van een betrouwbaar merk, adviseren we u om een Motorola portofoon te kopen. Wij hebben Motorola portofoons in ons assortiment met – en zonder vergunning. Een vergunningsvrije portofoon heeft een bereik tot 700 meter. Dit type portofoons vallen onder de categorie ‘walkie talkies’. Daarnaast kunt u ook professionele portofoons bestellen van het merk Motorola. Deze zijn in veel gevallen voorzien van GPS-functies, Wi-Fi, Mandwon-functie en de mogelijkheid om gebruik te maken van een meldkamersysteem. Als u op zoek bent naar een professionele Motorola portofoon kunt u in onze webshop eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard kunt u ook direct portofoons bestellen in onze webshop, wij zullen deze dan zo snel mogelijk bij u leveren.

Een ruim aanbod accessoires van Motorola

Naast het kopen van een Motorola Portofoon kunt u bij Firecom ook terecht voor allerlei accessoires. Hierbij kunt u denken aan riemclips, opladers, accu’s, opbergtasjes en vervangende onderdelen. Motorola staat bekend om de hoeveelheid handige accessoires die worden aangeboden, neem daarom snel een kijkje in onze webshop als u een Motorola portofoon wilt kopen. Zo hebben wij diverse topmodellen van Motorola, zoals: MotoTRBO ION, Motorola CLPe Plus zonder lader en zonder oortjes , Motorola CLPe Plus met lader en met oortjes, Motorola SL1600 en Motorola DP1400. Uiteraard hebben wij ook de Motorla CLP 446 en de  Motorola CLP446e.

Heeft u hulp nodig? – Motorola portofoon kopen

Heeft u hulp nodig bij het kopen van een Motorola portofoon? Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van advies. Daarnaast kunnen we ook middels een proefplaatsing op locatie aan u demonstreren hoe een portofoonsysteem bij u werkt. Daarbij voeren we direct een dekkingsmeting uit. Op deze manier kunnen we u voorzien van een goed advies.

Waarom kiezen voor Firecom?

Firecom is gespecialiseerd in het leveren van betrouwbare communicatiemiddelen om snel te kunnen alarmeren. Daarnaast verlenen wij ook service en onderhoud voor het gebruik van portofoons. Wij luisteren daarom graag naar uw wensen en bieden u een offerte op maat die past bij uw behoefte. Zo leveren wij verschillende merken portofoons, zoals: Motorola portofoons, Kenwood portofoons, Firecom Portofoons, Hytera portofoons en Icom portofoons.

Motorola walkie talkies

Firecom is leverancier van Motorola walkie talkies met een grote voorraad aan producten.

Speciaal voor kinderen zijn er al walkie talkies voor €30,00. Er zijn ook speciale walkie talkies die gebruikt mogen worden in explosie gevaarlijke gebieden, deze kosten soms wel €1.200.

Een walkie talkie maakt gebruik van Motorola oortjes zodat de walkie talkie aan de broeksriem kan blijven hangen. Daarnaast zijn er laders, multiladers, oortjes, headsets, tasjes, onderdelen en veel meer beschikbaar. Firecom heeft alle accessoires van walkie talkies op voorraad.

Speciaal voor winkels hebben we pakketten met 6 of 12 walkie talkies. Zoekt u een specifiek product, dan kunt u ons beter bellen. Bij Firecom zit een gespecialiseerd team om u te helpen met het juiste product. We voorkomen op die manier dat u de verkeerde walkie talkie besteld.

Wanneer gebruik ik een Motorola walkie talkie?

Een walkie talkie wordt gebruikt om de communiceren over korte, maar ook grote afstand. Voor communicatie over korte afstand (recreatie, winkel) gebruikt u vergunningsvrije portofoons. Voor communicatie op middellange afstand (fabriek, bedrijfsterrein) gebruikt u professionele portofoons met een vergunning. Communiceert over over een zeer groot gebied, dan maakt u gebruik van 4G/5G walkie talkies.

Voor elke toepassing heeft u een andere walkie talkie nodig. Motorola levert alle types en is al sinds 1950 leverancier van walkie talkies.

Bestel een portofoon bij Firecom!

Wilt u een Motorola portofoon kopen? Bestel deze dan bij ons in de webshop of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u portofoons bestelt bij Firecom leveren wij deze vanaf €40 kosteloos bij u af. Daarnaast kunt u de producten gratis retourneren. Bekijk daarom snel ons aanbod!

Direct professioneel advies?

Wilt u een Motorola portofoon kopen? Bel dan direct naar Firecom voor professioneel advies. Onze adviseurs zitten klaar om u te helpen. Firecom BV is bereikbaar via 085-4011980 of via info@firecom.nl.