Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

ATEX portofoons

Wilt u een explosieveilige Motorola of Kenwood portofoon kopen? U bent bij ons aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment van explosievrije / ATEX portofoons van Motorola, Kenwood en Hytera. Onze ATEX portofoons zijn gekeurd en betrouwbaar voor gebruik in explosiegevaarlijke omgeving. Wij hebben meerdere ATEX portofoons te koop, maar ook een grote huurvloot van ATEX portofoons.

Explosievrije portofoons kunnen voorzien worden van verschillende accessoires voor snelle communicatie. Denk hierbij aan luidspreker microfoons en multiladers voor snelle lading tijdens een stop in fabriek of industrie.

Als officieel Motorola partner luisteren we graag naar uw specifieke wensen en koppelen wij uw ATEX portofoons graag aan externe systemen. U kunt hierbij denken aan de brandmeldcentrale (BMC) of  procesinstallaties. Met de GPS functie op de ATEX portofoons is het ook mogelijk om de locatie van uw personeel inzichtelijk te maken. De noodknop en mandown/omvalsensor van de ATEX portofoon kan gekoppeld worden aan een PZI installatie voor snelle alarmering naar BHV of bedrijfsbrandweer.

Wij komen graag bij u langs om te spreken over de mogelijkheden met ATEX portofoons. Op die manier krijgen we ook direct een duidelijk beeld van uw organisatie.

 

Showing all 16 results 16 Resultaten