Over ons

Wij zijn Firecom.

Een klein, maar snel groeiend bedrijf dat sinds 2006 gespecialiseerd is in portofoons, portofoon-netwerken, pagers en oproepsystemen. Al jaren werken wij met gerenommeerde merken zoals Kenwood en zijn we Platinum Partner van Motorola Solutions. Firecom zit gevestigd in Lekkerkerk, Zuid-Holland en Drachten, Friesland. Ons team, van 16 sterk, werkt in Nederland en Belgie en reikt verder uit naar Europa.

Meer weten? Wij staan klaar voor al uw vragen over verkoop, onderhoud en maatwerk! 

Neem contact op 🙂

Alarmering

Onze alarmerings- en communicatiesystemen zorgen ervoor dat grote bedrijven en overheidsinstellingen in staat zijn om ten alle tijde te kunnen communiceren. Onze alarmeringssystemen zijn intern ontwikkeld en worden gebruikt voor de alarmering van bedrijfshulpverlening, bedrijfsbrandweer en interventieteams.

Communicatie

Onze communicatiesystemen zijn van Motorola, Kenwood en Hytera. Met onze portofoons is het mogelijk om over een grote afstand draadloos te communiceren. We maken hierbij gebruik van een digitale techniek (DMR) zodat berichten versleuteld zijn, het bereik verder is en de spraakkwaliteit perfect is. Het is mogelijk om tekstberichten te versturen en noodmeldingen te maken. Onze systemen maken het mogelijk om uw communicatievloot op afstand te bekijken. We gebruiken hiervoor GPS en uitgebreide meldkamersystemen.

Bedrijfsfolder

Hier kunt u de folder downloaden.

Download

Reparatie

Download ons reparatieformulier

Download

Retour

Download hier ons retourformulier

Download