Over ons

Over ons

Firecom alarmeringssystemen, opgericht in 2006, is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van portofoons, portofoon-netwerken, pagers en oproepsystemen voor BHV, industrie, beveiliging, zorg en onderwijs. Wij werken bij voorkeur met gerenommeerde merken als Motorola en Kenwood. Ons werkgebied is Nederland en België. We staan met een team van 16 personen gereed om u te helpen! We zijn gevestigd in Lekkerkerk (Zuid-Holland) en Drachten (Friesland)

Alarmering

Onze alarmerings- en communicatiesystemen zorgen ervoor dat grote bedrijven en overheidsinstellingen in staat zijn om ten alle tijde te kunnen communiceren. Onze alarmeringssystemen zijn intern ontwikkeld en worden gebruikt voor de alarmering van bedrijfshulpverlening, bedrijfsbrandweer en interventieteams.

Communicatie

Onze communicatiesystemen zijn van Motorola, Kenwood en Hytera. Met onze portofoons is het mogelijk om over een grote afstand draadloos te communiceren. We maken hierbij gebruik van een digitale techniek (DMR) zodat berichten versleuteld zijn, het bereik verder is en de spraakkwaliteit perfect is. Het is mogelijk om tekstberichten te versturen en noodmeldingen te maken. Onze systemen maken het mogelijk om uw communicatievloot op afstand te bekijken. We gebruiken hiervoor GPS en uitgebreide meldkamersystemen.

Bedrijfsfolder

Hier kunt u de folder downloaden.

Download

Reparatie

Download ons reparatieformulier

Download

Retour

Download hier ons retourformulier

Download