Cashback actie

Cashback actie

Firecom is een jong en groeiend bedrijf waarin duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de service van portofoons, portofoon-netwerken, persoonsbeveiligingssystemen, pagers, alarmontvangers en draadloze oproepsystemen voor bedrijfshulpverlening (BHV), industrie, beveiliging, zorg en onderwijs.  

 

 

Korting op uw bestelling of geld naar een goed doel? De keuze is aan u!

 

Niet alleen financiële overwegingen, druk van buitenaf of overheidsbeleid spelen een rol bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen Firecom. Wij willen verantwoordelijkheid nemen voor wat we doen en voor wat we achterlaten op aarde. Door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemen willen wij een steentje bijdragen aan de maatschappij, op een prettigere manier omgaan met ons personeel en het milieu zo min mogelijk te belasten.

 

 

Jarenlang hebben wij onze focus gelegd op de verkoop en onderhoud. Omdat wij duurzaamheid belangrijk vinden ligt onze focus nu ook op de afvoer van oude portofoons en alarmontvangers. De tijd van spullen maken, gebruiken en vervolgens weggooien en verbranden is voorbij. Nederland werkt hard om in 2050 een economie zonder afval te zijn: een circulaire economie. Daarom nemen wij de verantwoordelijkheid en het initiatief om ook in ons bedrijf de cirkel rond maken.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Oude portofoons en alarmontvangers kunnen kosteloos naar ons worden verzonden zodat wij deze op milieuvriendelijk wijze kunnen afvoeren. Het is van essentieel belang dat de afvoer op de minst belastende manier voor het milieu gebeurt aangezien klimaatverandering werkelijkheid aan het worden is. Zodoende is de focus binnen Firecom komen te liggen op manieren waarop wij als onderneming onze impact zo klein mogelijk kunnen maken. Het versturen van de portofoons naar ons is uiteraard gratis. De verzending naar ons kan op twee manieren plaatsvinden.

Optie 1 – Oud voor nieuw

De eerste manier is de oud-voor-nieuw regeling. Dit houdt in dat u uw oude producten kunt inleveren bij de aankoop van nieuwe producten. Bij uw bestelling wordt een retourdoos en label meegeleverd waarin de oude producten naar ons kunnen worden verzonden. Bij binnenkomst wordt de waarde van uw producten bepaald. U heeft de optie om dit geld terug overgemaakt te krijgen of te storten aan een goed doel.

Optie 2 – Oud voor niets

Het is ook mogelijk dat u geen bestelling doet bij ons maar toch uw oude portofoons naar ons wilt verzenden zodat wij deze kunnen recyclen. Deze oud-voor-niets-regeling is uiteraard ook gratis mogelijk omdat wij het erg belangrijk vinden dat de oude portofoons op de juiste en minst belastende manier voor het milieu worden verwerkt. Mochten er financiële opbrengsten uit deze cashback volgen zullen wij dit overmaken naar een goed doel. 

Dit is één van de projecten binnen Firecom om ervoor te zorgen dat onze impact op het milieu wordt verminderd. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de impact zo klein mogelijk wordt gemaakt. Wij willen ervoor zorgen dat de afvoer van oude producten zo makkelijk en duurzaam mogelijk gemaakt wordt voor u.

 

Als we €1000 opgehaald hebben maken we dit over naar de ‘Plastic Soep Foundation’. Hieronder kunt u de tussenstand zien. De visie van PSF is als volgt: We halen geen plastic uit het water; we zorgen dat het er niet (meer) in komt. Sinds onze oprichting in 2011 proberen we dit doel te bereiken door bronnen van plasticsoep aan te pakken, zoals microplastics in cosmetica en synthetische vezels uit kleding. Inmiddels behoort de organisatie van Nederlandse bodem volgens de internationale pers tot ‘One of the leading advocacy groups to tackle plastic pollution.’ 

Doel gehaald. €1000 overgemaakt op 20-11-2019
100.00%

Als we €1000 opgehaald hebben maken we dit over naar de ‘Ronald McDonald Kinderfonds’. Hieronder kunt u de tussenstand zien. De visie van Ronald McDonald Kinderfonds is als volgt: ‘Het Ronald McDonald Kinderfonds speelt een essentiële rol bij het bevorderen van het fysieke en mentale welzijn van zieke en zorgintensieve kinderen en hun families. Door hen dichtbij elkaar te laten zijn. Keeping families close.’.

Tussenstand voor donatie van €1.000,00
63.0%