Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 - 17:00

Motorola TETRA portofoons

Bent u op zoek naar Motorola TETRA portofoons? Firecom is officieel Motorola partner en leverancier van Motorola TETRA portofoons. Bij Firecom krijgt u een duidelijk overzicht van de beschikbare portofoons en netwerken. We komen graag langs voor een eerlijk advies op locatie.

TETRA staat voor Terrestrial Trunked Radio en is een digitale standaard voor radiocommunicatie. TETRA wordt gebruikt door professionele hulpverleningsdiensten, olieraffinaderijen, transportbedrijven of grote industriële complexen. TETRA is geschikt voor organisaties met veel portofoon-gebruikers. U kunt hierbij denken aan 100 tot 1500 gebruikers. Doormiddel van Time Division Multiple Access (TDMA) technologie is het mogelijk om 4 gespreksgroepen te gebruiken op één frequentie.

Binnen het TETRA assortiment van Motorola zijn verschillende portofoons. Naast portofoons voor tweeweg communicatie heeft Motorola ook een TETRA pager. Deze maakt het mogelijk om direct een bericht te beantwoorden. Op deze wijze kunt u alarmering en communicatie volledig integreren.

In tegenstelling tot DMR techniek maakt TETRA het mogelijk om prioriteiten toe te wijzen aan gespreksgroepen, een hoge mate van beveiliging toe te passen en bijvoorbeeld eenvoudig extra gespreksgroepen aan te maken. Wilt u weten of een TETRA netwerk voor u geschikt is? Neem dan contact met ons op.

  • Mogelijkheid tot prioritering van gebruikers en groepen
  • 4 gespreksgroepen op 1 frequentie
  • Meldkamer toepassingen
  • Redundantie mogelijkheden
  • Meerdere gespreksgroepen tegelijk

Kom eens langs voor koffie

Enig resultaat 8 Resultaten

Motorola MXP600

Motorola MTP3550

Motorola MTP3550

Motorola MTP6650

Motorola MTP8500EX Atex

Motorola MTP8550EX Atex

Motorola ST7000

Dimetra Express (TETRA)