Swissphone pagers voor het ASTRID netwerk

Swissphone pagers voor ASTRID

Snelle en betrouwbare alarmering voor hulpdiensten in België

Over Firecom

Firecom B.V. is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van snelle & betrouwbare alarmering & communicatie. U kunt hierbij denken aan (4G) portofoons, portofoon-netwerken, pagers (piepers), apps en oproepsystemen voor o.a. BHV, industrie, beveiliging, zorg en onderwijs. Wij werken bij voorkeur met gerenommeerde merken als Motorola en Kenwood. Ons werkgebied is Nederland en België en ons team telt 15 personen. Voor snelle opvolging heeft Firecom B.V. een 24/7 storingsdienst voor geregistreerde klanten.

Waarom voor ons kiezen?

  • Geregistreerde dealer van Swissphone
  • Grote voorraad in de BeNeLux
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 serviceteam
  • Ervaring met ASTRID programmering
  • Alleen levering aan hulpdiensten

Over Swissphone

Swissphone Wireless AG, met hoofdkantoor in Samstagern, nabij Zürich, Zwitserland, is een onafhankelijk Zwitsers bedrijf met ongeveer 250 werknemers, opgericht in 1969. Swissphone is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van waarschuwingsoplossingen voor blue-light-organisaties en uitgebreide oplossingen voor kritieke berichten voor bedrijven en het publiek sector. De groep heeft dochterondernemingen in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en de VS.

Swissphone s.QUAD

De s.QUAD is robuust en heeft een uitstekende ontvangstgevoeldigheid. De luide alarmeringstoon maakt hem de beste pager voor hulpdiensten.

Swissphone s.QUAD

De RES.Q-terminal combineert een betrouwbaar alarm via POCSAG met een geïntegreerde mobiele module, GPS en een noodoproepknop.

Een greep uit ons assortiment…

Contact opnemen met ons

Firecom is specialist in POCSAG alarmontvangers. Wij hebben ervaring met het leveren, onderhoud en programmeren van apparatuur die gebruikt wordt door brandweer, ambulance, politie en andere hulpdiensten.

Er zijn op dit moment meer dan 20 veiligheidsregio’s en brandweeerkorpsen die vertrouwen op de kennis en kunde van Firecom.

Onze accountmanager Jeroen Adema geeft u graag meer informatie over het gebruik van Swissphone pagers voor uw hulpdienst. Neem contact op met onze collega.