Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 - 17:00

Enig resultaat 12 Resultaten

Aanbieding!

Kenwood TK-3701DE – Set van 6 met een multilader

  1.421,78 Excl. BTW
Aanbieding!

Kenwood TK-3701DE – Set van 6 met recherche headsets en aluminium draagkoffer

  1.415,60 Excl. BTW
Aanbieding!

Motorola CLP446e met lader en headset (set van 6)

  930,60 Excl. BTW

Kenwood PKT-23E

  103,- Excl. BTW

Kenwood UBZ-LJ9

  92,50 Excl. BTW

Kenwood TK-3701DE

  195,- Excl. BTW

Motorola XT420

  119,- Excl. BTW

Motorola XT420 zonder lader

  113,- Excl. BTW

Motorola XT460

  135,- Excl. BTW

Motorola XT460 zonder lader

  125,- Excl. BTW
Aanbieding!

Motorola XT460 – set van 6 portofoons in multilader

  1.003,50 Excl. BTW
Aanbieding!

Motorola XT420 – set van 6 in multilader

  920,55 Excl. BTW

Portofoons voor de supermarktbranche Veel supermarkteigenaren hebben portofoons met succes geïntroduceerd in hun bedrijfsvoering. Hoewel lang niet iedere supermarkt portofoons inzet is het bij de supermarkten die het wel doen vaak een fantastische toevoeging. De portofoons stellen het supermarktpersoneel in staat om snel en gemakkelijk met elkaar te schakelen en zo effectiever te werk te gaan. Bij grotere supermarkten is het voordeel vrijwel meteen duidelijk, terwijl juist ook kleinere supermarkten met verhoudingsgewijs minder personeel veel profijt kunnen hebben van supermarkt portofoons.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze walkie talkies. Wanneer komen portofoons van pas in een supermarkt? U kunt er voor uw supermarkt waarschijnlijk een heleboel bedenken: situaties waarin een portofoon handig zou zijn. Hieronder hebben we enkele van de meest voorkomende situaties weergegeven.

Voorraadproblemen:

Is een populair product op of niet binnengekomen? Met een portofoonsysteem in uw supermarkt stelt u gemakkelijk uw personeel op de hoogte en kunnen zij allen uw klanten van de juiste informatie voorzien.

Vragen van klanten:

Wanneer klanten een bepaalde vraag hebben waar uw medewerker geen pasklaar antwoord voor heeft, gaat er al gauw 5 minuten overheen voordat hij of zij bij een leidinggevende de juiste informatie heeft verkregen. Met een portofoon wordt dit een kwestie van seconden.

Verdachte situaties:

In supermarkten krijgt u helaas weleens te maken met verdachte situaties. Een mogelijke winkeldiefstal, een dronken persoon of een agressieve bezoeker kunnen allen reden zijn om extra alert met de situatie om te gaan. In zo’n geval is het erg prettig wanneer uw medewerker, die zich wellicht niet helemaal veilig voelt, met één handeling al een collega op kan roepen.

Ongevallen:

Ook een ongeval kan in een klein hoekje zitten. Wanneer iemand bijvoorbeeld uitglijdt of onwel wordt in uw supermarkt is dat erg vervelend en wilt u diegene uiteraard zo goed mogelijk helpen. Door met de portofoon een oproep te doen kan er meteen een ambulance worden gebeld en eerste hulp worden verleend, zonder dat er paniek in de winkel ontstaat.

Snel schakelen tussen afdelingen:

Minder spannende situaties komen juist veel vaker voor. Even kort schakelen tussen afdelingen, een bericht van de broodafdeling naar de kassa of een update over het moment waarop de vrachtwagen met nieuwe voorraad aankomt. Dit zijn dagelijkse situaties die soms onnodig veel tijd kosten. Met portofoons in uw supermarkt kan uw personeel snel met elkaar schakelen en besparen zij op die manier een hoop tijd!

Storingsvrij werken Bij vergunningsvrije portofoons zit u vaak op een van de kanalen die andere mensen en organisaties ook kunnen gebruiken. Wij zorgen er voor dat u een aangepaste frequentie krijgt waarop u geen last heeft van deze storingen. Op die manier kunt u vertrouwen op uw eigen plekje op het netwerk en zult u dus altijd storingsvrij met uw portofoons in de supermarkt kunnen werken.

Portofoons voor uw winkelketen kopen? Bent u geïnteresseerd in professionele portofoons voor uw supermarkt of supermarkten? We voorzien u graag van specifiek advies. U kunt gerust contact met ons opnemen, dan bespreken we met plezier de mogelijkheden met u!