Kenwood TK-3701DE

Moet besteld worden bij leverancier, bestelling mogelijk

  185,- Excl. BTW

De Kenwood TK-3701D (ook wel TK-3701, TK-3701D of TK-3701DE genoemd) portofoon is een nieuwe, digitale en licentie vrije portofoon met een groot zendbereik. Deze vervanger voor de Kenwood TK-3401DE is zowel analoog als digitaal inzetbaar en is hierdoor multifunctioneel.

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beknopte eigenschappen van de Kenwood TK-3701DE

Display

Nee

Vergunning

IP-klasse

Waterdicht

Merk

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen van de Kenwood TK-3701DE

 • + Compact met groot bereik
 • + Analoog en digitale kanaalopties
 • + Zelfde aansluiting als TK-3301 en TK-3401
 • - Geen display
 • - Geen alarmknop

Geleverd met

 • Portofoon
 • Accu
 • Antenne
 • Riemclip
 • Enkelvoudige lader
 • Handleiding

Recommended combination from the

  • Geadviseerd door experts

   Deze productbundel wordt geadviseerd door de experts van Firecom. Eén van de voordelen van deze productbundel is dat de producten goedkoper zijn in de bundel.

   Kenwood TK-3701DE – Set van 5 in kunststof draagkoffer

     1.006,25 Excl. BTW
  • Geadviseerd door experts

   Deze productbundel wordt geadviseerd door de experts van Firecom. Eén van de voordelen van deze productbundel is dat de producten goedkoper zijn in de bundel.

   Kenwood TK-3701DE – Set van 6 portofoons

     1.087,80 Excl. BTW

Beschrijving van de Kenwood TK-3701DE

De Kenwood TK-3701D (ook wel TK-3701, TK-3701D of TK-3701DE genoemd) portofoon is een nieuwe, digitale en licentie vrije portofoon met een groot zendbereik. De portofoon voldoet aan de IP54/IP55 normering en US MIL-STD 810 C, D, E, F, and G standaard wat inhoud dat de Kenwood ProTalk TK-3701D stootvast, stof- en spatwater dicht is.

De vervanger voor de Kenwood TK-3401DE is zowel analoog als digitaal inzetbaar en is hierdoor multifunctioneel. Digitale communicatie is kraak helder en verhoogt de geluidskwaliteit naar een groter bereik. Analoge communicatie verliest heel langzaam geluidskwaliteit bij een langere afstand.

Benieuwd naar de verschillen en overeenkomsten tussen de TK-3701D, TK-3501, PKT-23E en TK-3601D? Lees dan ons artikel in de keuzehulp door op deze link te drukken. 

Dankzij de mogelijkheid om zowel analoog als digitaal te communiceren is de TK-3701D goed te combineren met een bestaande analoge vloot, maar ook voorbereid op de digitale toekomst. Overstappen naar een digitale vloot kan hiermee gefaseerd en met dank aan de K1 accessoire connector en eenzelfde oplader blijven de accessoires van de eerdere modellen TK-3301 bruikbaar. De Kenwood TK-3501 is het eenvoudigere zusje met alleen een analoge modus.

Na ontvangst is de Kenwood TK-3701D direct klaar voor gebruik. Via de draaischakelaar kunt u de portofoon activeren en via de kanaalkeuze schakelaar is het mogelijk om één van de kanalen te kiezen.

Digitale communicatie

Bij gebruik van digitale kanalen in de portofoon heeft de TK-3701D ongeveer 20% meer bereik met uitmuntende geluidskwaliteit. Digitale communicatie filtert achtergrondgeluiden beter weg.

Accessoires Kenwood TK-3701D

De Kenwood TK-3701D kan opgeladen worden in een multilader voor zes portofoons. De portofoons staan dan netjes bij elkaar en kunnen direct gebruikt worden bij een calamiteit. Optioneel hebben we vele verschillende oortjes beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige walkman oortje tot een recherche oortje. Voor gebruik aan de riem hebben we een luidspreker microfoon beschikbaar. De luidspreker microfoon zorgt ervoor dat u kunt communiceren ‘vanaf de schouder’. Speciaal voor gebruik in een omgeving met zeer veel geluid hebben we oordoppen beschikbaar met een reductie tot 28 DB. Dit verzorgt heldere, snelle en betrouwbare communicatie in alle omstandigheden.

 

Bescherming

Voor een optimale bescherming hebben we lederen draagtassen beschikbaar. De lederen draagtassen beschermen de portofoon tegen vallen, stoten en vuil tijdens het gebruik. Ook is er een luxe draagkoffer beschikbaar om de portofoons compleet te vervoeren en bewaren tijdens evenementen bijvoorbeeld.

Proefplaatsing

Wilt u deze portofoons eens testen in uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een kosteloze proefplaatsing.

Accessoires voor de Kenwood TK-3701DE

Reviews voor “Kenwood TK-3701DE

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie van de Kenwood TK-3701DE

Sku 0019048230102
Categories , , , , , , , , , , , , , ,
Tags ,
Display

Nee

Vergunning

IP-klasse

Waterdicht

Merk

Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

Geschat bereik

700 meter of 7 verdiepingen

GPS

Nee

Noodknop

Omvalbeveiling-mandown

Protocol

Analoog

Scannen

Ja

Vox

Vrij programmeerbare toets

Nee

Kenwood TK-3701DE

  185,- Excl. BTW

Andere suggesties…