Draadloos oproepen Agressie noodknoppen
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Agressie noodknoppen

In ons assortiment vindt u verschillende noodknoppen welke u in kan zetten bij agressie. Een noodknop kan worden geplaatst onder een balie. Wanneer er een noodsituatie ontstaat waarbij de medewerker geen mogelijkheid ziet om zelf hulpdiensten in te schakelen, kan een agressie noodknop een redmiddel zijn. Door één simpele druk op de knop worden agressieteams ingeschakeld.

Hoe kan een noodknop worden ingezet?

Het grote voordeel van deze noodknoppen is dat er met één druk op de knop agressieteams kunnen worden gealarmeerd. Deze noodknoppen kunnen gebruikt worden in allerlei verschillende bedrijven. In veel gevallen wordt een noodknop draadloos gemonteerd onder een tafel. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij woonzorginstellingen, gemeenten en banken. De melding die wordt verstuurd naar het agressieteam kan ook worden weergegeven op een lichtkrant. Hierdoor kunnen noodknoppen ook op andere manieren worden ingezet. Wanneer er bijvoorbeeld in een woonzorginstelling op een noodknop wordt gedrukt in een bepaalde kamer, kan er op de lichtkrant exact worden weergegeven om welke kamer het gaat.

Diverse soorten noodknoppen

Agressie noodknoppen zijn er in verschillende soorten. Naast de traditionele drukknop welke onder een balie kan worden geplaatst, zijn er ook draadloze noodknoppen welke veel weg hebben qua uiterlijk van een portofoon. Daarnaast werken agressie noodknoppen en alarmontvangers op een eigen netwerk. Het voordeel hiervan is dat u geen gebruik hoeft te maken van een abonnementsdienst of een landelijk netwerk.

Bekijk de mogelijkheden die er zijn!

Wilt u een agressie noodknop aanschaffen? We bekijken graag samen met u welke mogelijkheden er zijn. We vinden uw wensen hierin erg belangrijk. Aan de hand van uw wensen kunnen we bekijken welke producten het beste passen bij uw situatie. Neem daarom eens vrijblijvend contact met ons op of bestel een noodknop in onze webshop.

Advies van een specialist? Bel 085-4011980

Alle 24 resultaten 24 Resultaten