Twig Producten

Mobiele noodknop

De laatste jaren komt het steeds vaker voor dat mensen alleen werken tijdens situaties waarbij u misschien liever samen zou zijn. Onze Twig producten maken het mogelijk om alleen te werken en daarbij te kunnen vertrouwen op een noodknop die in actie komt als het nodig is. De Twig producten zijn klein, snel en eenvoudig te programmeren via een USB kabel. Afhankelijk van uw wensen zal de Twig direct reageren op het indrukken van de noodknop. Desgewenst worden er eerst SMS berichten gestuurd naar uw favoriete contactpersonen. In een tweede fase zal de Twig contactpersonen gaan bellen. De TWIG apparaten ondersteunen 4G communicatie, zijn stof- en spatwaterdicht en zijn beschikbaar in ATEX uitvoering. De Twig producten besteld u eenvoudig in onze website. Na uw bestelling nemen we contact met u op om alle details te bespreken. Op die manier kunnen wij een toestel afleveren wat volledig voldoet aan uw specifieke wensen. De Twig apparaten ondersteunen een grote range aan accessoires voor gebruik in verschillende situaties. Wilt u persoonlijk advies van een adviseur. Neem dan contact met ons op voor een gericht advies.

TWIG Neo

 

Een kleine noodknop voor zeer snelle en subtiele alarmering. Deze knop is stof- en spatwaterdicht en ideaal voor mensen die zich in de openbare ruimte bevinden.

Download Quick StartOfferte ontvangen

TWIG One

 

De TWIG One is water- en stofdichte mobiele noodknop op basis van GSM. De TWIG One heeft een alarmknop en vier functietoetsen. De TWIG One is ook voorzien van een LCD display voor weergave van functies. De rode noodknop wordt geprogrammeerd met acties naar wens. Het is mogelijk om direct een telefonisch verbinding te starten op het moment dat u op de knop drukt. Het is daarnaast mogelijk om SMS berichten te versturen. Via de ingebouwde GPS sensor is het mogelijk om direct de locatie mee te sturen. U kunt deze Google locatie direct openen op uw smartphone. Bent u op zoek naar een draadloze noodknop dan is dit de juiste keuze. De door ons aangeboden versie is voorzien van een GSM module, noodknop, mandown , GPS en voldoet aan alle EU standaarden. Het is ook mogelijk om de TWIG One in andere versies te bestellen, neem hiervoor contact met ons op. Het voordeel van de TWIG One ten opzichte van andere man-down apparatuur is de mogelijkheid om hier zelf een SIM kaart in te stoppen en het apparaat zelf te programmeren. U schaft het apparaat aan, stopt de SIM kaart er in en programmeert deze naar wens. Daarna kunt u zelf aan de slag!

Bekijk in onze webshop

2. Bestel uw apparaat

2. Telefonisch consult

3. U bent beveiligd

Veelgestelde vragen over TWIG

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten. U koopt het apparatuur bij ons en krijgt daarna geen aanvullende facturen. We gaan er vanuit dat u zelf een SIM kaart in het apparaat stopt.

Deze wordt gemaakt in Finland. De fabriek van TWIG is ook in Finland en zoveel mogelijke materialen worden lokaal aangeschaft. We hebben regelmatig contact met de fabriek om op de hoogte te zijn van productontwikkelingen.

Ja, onze TWIG kan geïmplementeerd worden in onze Firecom SOS waardoor we meldingen naar apps, pagers en oproepsystemen kunnen sturen.

Vanaf de TWIG kunnen we 8 contactpersonen bellen of SMS’en. Het is ook mogelijk om 4 mensen te bellen en 4 mensen te SMS’en.

De levertijd is normaal enkele dagen. Heeft u meer haast? Bel ons!

Neem contact met ons op

Bezoekadres
Randweg 10,
2941CG Lekkerkerk

085-4011980
info@firecom.nl

BTW : NL859285224B01
KvK : 72915846
Bankrekening : NL46 RABO 0117 8619 87

Ik wil koffie drinken met iemand van Firecom