Draadloze oproepsystemen Pager of Pieper
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 - 17:00

Pager of Pieper

Wilt u een pager of een pieper kopen? Dan bent u bij Firecom aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse alarmontvangers. Deze alarmontvangers werken op zowel landelijke als lokale netwerken. Op deze pagina vindt u allerlei pagers of piepers die u kunt bestellen bij Firecom. Daarnaast geven we u meer informatie over de mogelijkheden van alarmontvangers. Lees daarom snel verder.

Nog steeds in gebruik

Het is ongelooflijk, maar 50 jaren na de eerste pieper worden deze nog steeds in Nederland gebruikt. De verwachting is dat er in Nederland nog ongeveer 50.000 tot 100.000 piepers in gebruik zijn. Ongeveer 25.000 piepers worden gebruikt bij hulpdiensten op het P2000 netwerk. Als je bij de horeca wel een zo’n schijfje krijgt is dan eigenlijk ook een pieper. Daarnaast zijn er nog heel veel piepers in gebruik bij zorg en overheid. Het is ongelooflijk, maar vanaf 2010 zien we eigenlijk een behoorlijke toename in de verkoop van het aantal piepers.

Landelijk netwerk

Een pager of pieper kan worden ingezet voor landelijke netwerken. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van het P2000 netwerk of het KPN semafoon netwerk. Hoewel het KPN semafoon netwerk vrij ouderwets is, wordt dit nog regelmatig gebruikt. Via het P2000 netwerk kunnen hulpdiensten berichten versturen naar hulpverleners. Pagers of piepers zijn hier belangrijke middelen voor.

Lokaal netwerk

Een alarmnetwerk kan ook lokaal worden gebruikt. Hier wordt vaak door bedrijven voor gekozen. Een pager of pieper kunt u ook kopen om bijvoorbeeld in een fabriek meldingen te versturen. Daarnaast kunt u zelf berichten versturen naar de alarmontvangers. Wilt u nog meer opties? Dan kunt u ook een mandown functie toevoegen. Wanneer iemand omvalt, wordt er in dat geval een melding verstuurd naar de alarmcentrale. Er kan dan direct actie worden ondernomen. Heeft u al pagers of piepers bestelt bij Firecom?

Welke extra functies kiest u? – Pager of pieper kopen

Pagers of piepers kopen? Dan heeft u bij Firecom de keuze uit verschillende opties. Naast een mandown functie, zijn sommige portofoons ook voorzien van een ATEX functie. Dit houdt in dat de portofoon explosievrij is. Wanneer portofoons in de industrie worden gebruikt is deze functie aan te raden. Daarbij zijn er pagers en piepers die water- en stofdicht zijn en dus tegen een stootje kunnen. Wilt u weten welke functies belangrijk zijn voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden die er zijn.

Betrouwbare communicatie en alarmering

Bij Firecom zijn we gespecialiseerd in betrouwbare communicatie en alarmering. In noodsituaties kunt u rekenen op de apparatuur van Firecom. Wij kiezen er dan ook voor om enkel met gerenommeerde merken zoals Motorola en Kenwood te werken. Heeft u advies nodig over de verschillende opties die er zijn? Of wilt u een demonstratie van de producten door middel van een proefplaatsing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is bij Firecom!

Pager of pieper kopen? Doe dit bij Firecom!

Wilt u een pager of pieper kopen? Doe dit dan in onze webshop! Naast een pager of pieper, vindt u ook allerlei handige accessoires en oproepsystemen. Wilt u liever eerst een offerte? Ook dat kan. Op onze website kunt u in een paar simpele stappen een offerte aanvragen. Wij zullen u dan voorzien van een gespecificeerde offerte die past bij uw wensen.