Portofoon kopen - De #1 in portofoons Mobilofoon kopen? De #1 in mobilofoons!
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Mobilofoon kopen? De #1 in mobilofoons!

Mobilofoons worden gebruik als basisstation bij een receptie, portiersloge of controlekamer van industriële complexen, meldkamer, beveiliging en musea. De basispost kan ook gebruikt worden in een auto of vrachtwagen.

Firecom verkoopt mobilofoons van het merk Motorola, Kenwood en Hytera. Onze mobilofoons werken vrijwel allemaal op 12 volt en worden naar wens geprogrammeerd. De mobilfoons van Motorola zijn het populairst en ondersteunen veel verschillende functies zoals telemetrie oplossingen, GPS, tekstberichten, job-tickers en encryptie mogelijkheden.

Een mobilofoon wordt vaak ingezet om te communiceren vanaf een receptie. De mobilofoon maakt het mogelijk om op veel vermogen een bericht te versturen. Een mobilofoon is niet afhankelijk van een externe batterij.

Via de telemetrie oplossing van mobilofoons  kunt u op afstand machines uit- en aanzetten. Het is mogelijk om meerdere relais aan te sturen. Eventueel hebben we uitbreidingen beschikbaar om een zeer groot aantal relais te schakelen. U kunt met deze toepassing over zeer grote afstand (meerdere km’s) hekken openen, machines activeren of licht- en geluidssignalen activeren.

De mobilofoons maken gebruik van een 12 volt voeding. We hebben mascot voedingen beschikbaar om de mobilofoon op 230V aan te kunnen sluiten. We hebben veel verschillende accessoires beschikbaar voor mobilofoons. U kunt hierbij denken aan externe PTT knoppen, speakers, meldkamer toepassingen, vuistmicrofoons en veel meer.

Wilt u een Motorola, Kenwood of Hytera mobilofoon kopen? Firecom is #1 in mobilofoons en kan u direct helpen!

Showing all 17 results 17 Resultaten

Kenwood TK-D840E

Kenwood TK-D740E

  395,- Excl. BTW
Aanbieding!

Motorola DM1400 UHF digitaal

Aanbieding!

Motorola DM1600 UHF digitaal

Aanbieding!

Motorola DM1400 VHF digitaal

Aanbieding!

Motorola DM2600 UHF

Aanbieding!

Motorola DM2600 VHF

Aanbieding!

Motorola DM4601e VHF

Aanbieding!

Motorola DM4601e UHF

Aanbieding!

Motorola DM4600e UHF

Aanbieding!

Motorola DM1600 VHF digitaal

Aanbieding!

Motorola DM4600e VHF

Aanbieding!

Motorola DM4401e UHF

Aanbieding!

Motorola DM4401e VHF

Aanbieding!

Motorola DM4400e UHF

Aanbieding!

Motorola DM4400e VHF

Instructiekaartje voor portofoon gebruik

  0,99 Excl. BTW