Bewakingscamera Camera's
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 - 17:00

Enig resultaat 5 Resultaten

Aanbieding!

Complete set van 4 camera’s met recorder

  1.581,75 Excl. BTW

Hikvision DS-2CD2027G1-L

  291,- Excl. BTW

Hikvision DS-2CD2345FWD-I(2.8mm)

  279,- Excl. BTW

Hikvision DS-2CD2347G1-LU

  241,50 Excl. BTW

Hikvision DS-2CD2786G2T-IZS

  572,- Excl. BTW

Complete bewakingscamera set kopen?

Firecom is leverancier van losse bewakingscamera’s, maar wij bieden ook complete sets met camera’s aan. Onze pakketen zijn geheel compleet en voorzien van camera, recorder, instructie, bekabeling en montagemateriaal. Met de recorder is het mogelijk om camerabeelden op te nemen en af te spelen. Eventueel kunt u hier een monitor bij kopen. U koopt een compleet camerasysteem bij Firecom. Wij zijn gevestigd in de Krimpenerwaard en Rotterdam.

Kwaliteit camera

De kwaliteit van een camera is zeer belangrijk. Een camerabewaking is een los systeem met eigen bekabeling en opnamefunctionaliteit. U bent hierdoor niet afhankelijk van andere bedrijven of netwerkleveranciers. Firecom trekt rechtstreeks kabels tussen recorder en camera’s. Al onze camera’s werken op basis van IP en worden gevoed vanuit de recorder via Power Over Ethernet (POE). Na het aansluiten zal het systeem standaard beginnen met opname.

Camera buiten

De bewakingscamera’s van Firecom zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik. Wilt u uw bedrijf, vereniging of woonhuis in de gaten houden met een camerasysteem dan is een camerasysteem van Firecom zeer effectief. Het ophangen van een bewakingscamera heeft een preventieve werking. Bekijk in deze categorie onze bewakingscamera.

Camerabewaking kopen

Firecom is leverancier van eenvoudige en geavanceerde camerabewaking. Camerabewaking kopen doet u bij Firecom. U kunt uw woonhuis, bedrijfspand of gebouw beveiligen met camera’s. In de regio Zuid-Holland komen wij kosteloos langs voor een inmeting en advies op maat. Na ons bezoek krijgt u een offerte voor de levering van camerabewaking. Na ons bezoek kunt u online onze offerte accepteren en zullen wij de levering in gang zetten. Camera kopen is daardoor heel eenvoudig.

Beste camera

De beste bewakingscamera heeft Firecom in het assortiment. Wat is de beste bewakingscamera voor uw situatie? Dat is eigenlijk compleet afhankelijk van uw wensen en eisen.