Draadloze oproepsystemen Koppeling met brandmeldcentrale
Klantenservice

Open

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 - 17:00

Koppeling met brandmeldcentrale

Met onze BHV oproepsystemen heeft u direct brandmeldingen op uw alarmontvanger. Onze oproepsystemen, maar ook onze portofoon-installaties kunnen via het ESPA 4.4.4. protocol gekoppeld worden aan een brandmeldcentrale. Vrijwel alle brandmeldcentrales ondersteunen dit protocol.

Snelle informatieoverdracht

Loopt u achter in de fabriek en gaat de brandmeldcentrale of slow-whoop af? Met ons oproepsysteem weet u direct waar de brand is. De draadloze alarmontvanger laat u direct zien waar de calamiteit is. Met de ESPA 4.4.4. koppeling wordt direct informatie over het incident verzonden. Productiemedewerkers, zorgverleners of BHV’ers weten direct waar de calamiteit is. De tekst uit de brandmeldcentrale komt namelijk één op één in het display van de alarmontvanger te staan.

Robuuste alarmontvanger

De informatie wordt direct weergegeven op de robuuste en waterdichte alarmontvangers van Firecom. De koppeling met een brandmeldcentrale op basis van ESPA is eenvoudig gerealiseerd.

Koppeling met uw portofoons

Heeft uw portofoon een display? Mogelijk ondersteunen we uw portofoon al en kunt u dit bericht direct op de portofoon ontvangen. Neem contact met ons op.

NEN2575

Op zoek naar een systeem wat voldoet aan de NEN2575? Neem dan ook contact met ons op.

Waarom Firecom

Firecom is al meer dan 10 jaar een betrouwbare leverancier van alarmerings- en communicatienetwerken. Wij ontwikkelen zelf onze ESPA koppelingen en modules. We weten dus precies hoe het werkt!

Advies van een specialist? Bel 085-4011980

Enig resultaat 5 Resultaten

Alarmering van BHV of bedrijfsbrandweer via Firecom Dispatching

Firecom Dispatching

BHV Alarmering via de BHV Pieper alarmeringsapplicatie voor iOS en Android

Maxpage Pro UHF paging systeem

  1.499,- Excl. BTW

Galaxy alarmontvanger

ESPA converter voor koppeling met BMC