Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

BHV alarm applicatie

Prijs aanvragen

Speciaal voor alarmering van BHV'ers heeft Firecom een eigen app ontwikkeld. We noemen het 'BHV pieper'. BHV Pieper is hét alarmmedium dat uw medewerkers in staat stelt snel te kunnen reageren als er een calamiteit binnen uw bedrijf ontstaat. In de gratis app kunnen zij met één druk op de knop hun collega's alarmeren of een BHV'er oproepen.

Aanvragen

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beschrijving

Speciaal voor alarmering van BHV’ers heeft Firecom een eigen app ontwikkeld. We noemen het ‘BHV pieper’. BHV Pieper is hét alarmmedium dat uw medewerkers in staat stelt snel te kunnen reageren als er een calamiteit binnen uw bedrijf ontstaat. In de gratis app kunnen zij met één druk op de knop hun collega’s alarmeren of een BHV’er oproepen.

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon of smartphone. De App stelt BHV-ers in staat op ieder moment medewekers te alarmeren. Uw medewerkers ontvangen een sms, snel en betrouwbaar.

De praktijk leert ons dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Hoe informeert u uw medewerkers? Hoe kunnen uw medewerkers de BHV’ers alarmeren? Eén druk op de knop kan net het verschil maken.

Via BHVpieper kunt u eenvoudig de BHV alarmeren vanaf elke smartphone met de BHVpieper app. Via de omgeving www.bhvpieper.com/dashboard kunt u aanvullende instelling en wensen programmeren. In de applicatie is het mogelijk om de beschikbaarheid aan te passen. In het dashboard is dan direct inzichtelijk hoeveel mensen er aanwezig / afwezig zijn. Het is niet moeilijk om eenvoudig mensen toe te voegen of te verwijderen.

Het tarief van BHV pieper bestaat uit twee delen. Enerzijds hebben we het tegoed voor het versturen van berichten. Deze berichten kunnen via SMS of push verstuurd worden. Op die manier ondersteunen alle telefoons de ontvangst.

Via de admin omgeving kunt u personen toevoegen en verwijderen. Na het toevoegen krijgt elke gebruiker een snelcode die ingevuld kan worden op de smartphone. Op dat moment kan die gebruiker ook meldingen versturen.

Sinds kort is de optie beschikbaar om op basis van sensoren in het toestel (gps) automatisch de aan-/afwezigheid te beïnvloeden.

We hebben de laatste tijd veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan BHVpieper. Aan- en afwezigheidsregistratie is toegevoegd. Er kunnen groepen worden gedefinieerd welke gekoppeld kunnen worden aan alarm knoppen met vaste teksten en bestemmingen. In het geval van push berichten zal de BHV-er in staat zijn aan te geven of hij opkomt of niet. In het portaal kan dan de melding/incident worden opgevolgd en kan worden bekeken wie er opkomt.

Snel en simpel

BHV Pieper is hét alarmmedium dat uw medewerkers in staat stelt snel te kunnen reageren als er een calamiteit binnen uw bedrijf ontstaat. In de GRATIS App kunnen zij met één druk op de knop hun collega’s alarmeren of een BHV’er oproepen.

Betrouwbaar

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon of smartphone. De App stelt BHV-ers in staat op ieder moment medewerkers te alarmeren. Uw medewerkers ontvangen een sms, snel en betrouwbaar.

Redt levens

De praktijk leert ons dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Hoe informeert u uw medewerkers? Hoe kunnen uw medewerkers de BHV’ers alarmeren? Eén druk op de knop kan net het verschil maken.

Hoe kunt u beginnnen?

 1. Maak een gratis account op www.bhvpieper.com
 2. Bevestig uw account
 3. Maak personen aan in het account
 4. Maak alarmteksten aan in het account
 5. Download de app voor Android, Apple of Windows
 6. Log in met uw snelcode (aangemaakt bij personen in het account)
 7. Verstuur uw eerste alarmmelding!

Direct aanschaffen?

Wilt u BHVpieper direct gaan gebruiken? Maak dan een gratis account aan op www.bhvpieper.com en schaf dit product, inclusief een aantal alarmeringsberichten (zie hieronder bij accessoires) aan. We schrijven het tegoed zo snel mogelijk op uw account!

Heeft u een account aangemaakt? Download de GRATIS app via de Store.

 

Beknopte eigenschappen

Merk

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen

 • + Snelle alarmering van BHV
 • + Automatisch aanwezigheid op basis van GPS
 • + Opkomst en afwijzen meldingen
 • + Sneltoetsen
 • - Maakt gebruik van GSM netwerk

Reviews voor “BHV alarm applicatie

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie

SkuBHVpieper_1Y_200
Categories,
Merk

BHV alarm applicatie

Prijs aanvragen