Shop Draadloze oproepsystemen BHV oproepsysteem BHV Alarmering via de BHV Pieper alarmeringsapplicatie voor iOS en Android

BHV Alarmering via de BHV Pieper alarmeringsapplicatie voor iOS en Android

Speciaal voor alarmering van BHV’ers heeft Firecom een eigen app ontwikkeld. We noemen het ‘BHV pieper’ voor de BHV Alarmering. BHV Pieper is hét alarmmedium dat uw medewerkers in staat stelt snel te kunnen reageren als er een calamiteit binnen uw bedrijf ontstaat. In de gratis app kunnen zij met één druk op de knop hun collega’s alarmeren of een BHV’er oproepen. Hierdoor kunt u op een snelle, goedkope en betrouwbare manier de BHV Alarmering op orde krijgen in uw organisatie!

Bent u benieuwd naar de kenmerken en mogelijkheden van de BHV-Pieper app voor de BHV Alarmering, lees dan vooral verder!

AanvragenAanvragen

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beschrijving

Speciaal voor alarmering van BHV’ers, interventieteams, bezoekers of personeel heeft Firecom een eigen app ontwikkeld. We noemen deze app ‘BHV pieper’ om op een snelle en makkelijke manier de BHV Alarmering te kunnen doen. De BHV Pieper is hét alarmmedium dat uw medewerkers in staat stelt snel te kunnen reageren als er een calamiteit binnen uw bedrijf ontstaat. In de gratis BHV Alarmering app kunnen zij met één druk op de knop hun collega’s alarmeren of een BHV’er oproepen.

Via de omgeving www.bhvpieper.com/dashboard kunt u aanvullende instellingen en wensen programmeren. In de applicatie is het mogelijk om de beschikbaarheid van de medewerkers die de BHV alarmering APP gebruiken aan te passen. In het dashboard is dan direct inzichtelijk hoeveel personen er aanwezig/afwezig zijn. Via de online applicatie kunt u eenvoudig BHV’ers toevoegen of verwijderen. Het is ook mogelijk om tijdelijk extra personen toe te voegen, u kunt hierbij denken aan flexmedewerkers of uitzendkrachten. Dit zorgt voor extra flexibiliteit in uw BHV organisatie!

Het tarief van de BHV-pieper app 

Het tarief van BHV pieper bestaat uit twee componenten. De eerste component bestaat uit het tegoed voor het versturen van berichten. Deze berichten kunnen via SMS of push verstuurd worden. Op die manier ondersteunen alle telefoons de ontvangst. U hoeft alleen te betalen voor de SMS berichten, indien u dus alleen push notificaties gebruikt heeft u geen aanvullende kosten voor de BHV Alarmering. De tweede, en tevens laatste, component bestaat uit een jaarlijks tarief voor het gebruik van de applicatie. U betaalt dit per organisatie; de applicatie op de telefoon is gratis voor de gebruikers. Het standaard abonnement ondersteunt 200 gebruikers, optioneel hebben we ook een abonnement tot 500 gebruikers. Het abonnement voor meer dan 500 gebruikers stellen wij graag persoonlijk met u op. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Na het toevoegen van de BHV’ers via de web- applicatie krijgen de gebruikers automatisch een snelcode. Deze snelcode kan ingevuld worden in de applicatie op de telefoon. Op dat moment kan die gebruiker ook meldingen versturen, u kunt dit eventueel ook uitschakelen. De afwezigheid of aanwezigheid van de BHV’er kan automatisch gewijzigd worden op basis van sensoren in het toestel (gps). We volgen de gebruiker niet, maar wijzigen alleen de beschikbaarheid op het moment dat de gebruiker een vooraf gekozen zone binnenkomt. Het is ook mogelijk om deze beschikbaarheid handmatig bij te houden. In dat geval is deze optie gratis voor de BHV Alarmering.

Continue verbetering van de BHV-pieper app 

BHV-pieper App voor de BHV Alarmering wordt elke dag verbeterd. We voegen op regelmatige basis nieuwe functionaliteiten toe. Er kunnen groepen worden gedefinieerd welke gekoppeld kunnen worden aan alarmknoppen met vaste teksten en bestemmingen. In het geval van push berichten zal de BHV-er in staat zijn aan te geven of hij opkomt of niet.

In het portaal kan dan de melding/het incident worden opgevolgd en kan worden bekeken wie er opkomt. U heeft op deze manier een live overzicht van de opvolging van het incident. Voor een receptie is het ook mogelijk om meldingen te versturen vanaf een aparte webpagina.

Belangrijkste kenmerken van de BHV Alarmering via de app:

 • Alarmering via SMS, pushbericht en telefoon
 • Opkomstbevestiging
 • Aan- en afwezigheid
 • Beschikbaarheidcontrole
 • Koppeling met pagers
 • Overrulen van stilfunctie

Snel en simpel

BHV Pieper is hét alarmmedium dat uw medewerkers in staat stelt snel te kunnen reageren als er een calamiteit binnen uw bedrijf ontstaat. In de GRATIS App kunnen zij met één druk op de knop hun collega’s alarmeren of een BHV’er oproepen. De BHV-pieper app is de meeste goedkope en ideale oplossing voor de BHV Alarmering.

Betrouwbaar

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon of smartphone. De App stelt BHV-ers in staat op ieder moment medewerkers te alarmeren. Uw medewerkers ontvangen een sms, snel en betrouwbaar.

Redt levens

De praktijk leert ons echter dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Hoe informeert u uw medewerkers? Hoe kunnen uw medewerkers de BHV’ers alarmeren? Eén druk op de knop kan net het verschil maken voor de BHV Alarmering.

Hoe kunt u beginnnen?

 1. Maak een gratis account op www.bhvpieper.com
 2. Bevestig uw account
 3. Maak personen aan in het account
 4. Maak alarmteksten aan in het account
 5. Download de app voor Android, Apple of Windows
 6. Log in met uw snelcode (aangemaakt bij personen in het account)
 7. Verstuur uw eerste alarmmelding!

Direct aanschaffen?

Wilt u BHVpieper direct gaan gebruiken? Maak dan een gratis account aan op www.bhvpieper.com en schaf dit product, inclusief een aantal alarmeringsberichten (zie hieronder bij accessoires) aan. We schrijven het tegoed zo snel mogelijk op uw account! Hierdoor kunt u snel beginnen met het gebruik van de BHV-pieper app waardoor de BHV Alarmering in uw organisatie op orde is.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd of de BHV-pieper app voor de BHV Alarmering in uw organisatie geschikt is, neem dan gerust contact op met onze BHV Experts via 085- 4011 980 of info@firecom.nl 

Heeft u een account aangemaakt? Download de GRATIS app via de Store.

pzi, bhv-oproepsysteem - BHV Alarmering via de BHV Pieper alarmeringsapplicatie voor iOS en Android -pzi, bhv-oproepsysteem - BHV Alarmering via de BHV Pieper alarmeringsapplicatie voor iOS en Android - pzi, bhv-oproepsysteem - BHV Alarmering via de BHV Pieper alarmeringsapplicatie voor iOS en Android -

Beknopte eigenschappen

Merk

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen

 • + Snelle alarmering van BHV
 • + Automatisch aanwezigheid op basis van GPS
 • + Opkomst en afwijzen meldingen
 • + Sneltoetsen
 • - Maakt gebruik van GSM netwerk

Reviews voor “BHV Alarmering via de BHV Pieper alarmeringsapplicatie voor iOS en Android

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie

SkuBHVpieper_1Y_200
Categories,
Merk

BHV Alarmering via de BHV Pieper alarmeringsapplicatie voor iOS en Android