Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 - 17:00

Portofoons van Kenwood 

Een van de bekendste portofoon merken is Kenwood. Naast merken zoals 3M Peltor en Motorola is Kenwood nog steeds erg populair. Kenwoord biedt een uitgebreid assortiment aan portofoons in iedere prijsklasse. Zo kunt u allereerst kennismaken met een instapmodel en later uitbreiden met een portofoon die nog meer functies biedt. Heeft u een MKB en bent u opzoek naar portofoons? Dan is een instapmodel de juiste keuze om kennis te maken met de portofoons van Kenwood. Leer het merk en de handige functies kennen met een model wat makkelijk te gebruiken is. Voor grote evenementen of grote bedrijven heeft Kenwood ook de juiste portofoons in het assortiment.  

Voordelen Kenwood portofoons & walkie talkies

Hoge kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij de productie van Kenwood portofoons! U kunt met de aanschaf van deze portofoons lange tijd genieten van de beste functies. Verder zijn er nog een aantal belangrijke voordelen die Kenwood aanbiedt met haar portofoons: 

Makkelijk en veelzijdig 

De walkie talkies van Kenwood zijn erg makkelijk te gebruiken. Dit is een van de redenen dat de instapmodellen zo populair zijn. Door op deze manier kennis te maken van het product, kunt u makkelijker overstappen naar een duurder model met meer functies.  

Digitaal en analoog 

Voor de een is een analoge walkie talkie voldoende en voor de ander is een digitale walkie talkie een vereiste. Kenwood biedt zowel digitale als analoge portofoons aan. Weet u niet zeker wat u nodig heeft? Wij helpen u hier graag bij. Inmiddels zijn de meeste portofoons digitaal en analoog.  

Robuust en geschikt voor diverse activiteiten 

Zoals eerder benoemd, kunt u Kenwood walkie talkies voor meerdere activiteiten gebruiken. In de bouw is het een perfecte keuze, omdat de walkie talkies robuust zijn en goed tegen vallen en stoten kunnen. Verder is het een compacte walkie talkie en is het geschikt voor zowel een bergwandeling als een bouwproject.

Collectie Kenwood walkie talkies 

Zoals u ziet bieden we diverse modellen walkie talkies aan van Kenwood. Naast de walkies talkies, kunt u ook kiezen uit de Kenwood software en enkele accessoires. Zo kunt u een geheel Kenwood portofoon pakket bij ons aanschaffen, zonder iets te missen. Zoals u ziet biedt Firecom portofoons aan in diverse prijsklassen. U kunt daarom altijd een portofoon van Kenwood vinden die bij uw wensen aansluit.  

Walkie talkies kunnen voor verschillende werkzaamheden of activiteiten ingezet worden. Zo vinden particulieren het fijn een walkie talkie mee te nemen op vakantie. Kenwood walkie talkies zijn uitermate geschikt voor particulieren. En omdat er niet veel ingewikkelde functies en handelingen uitgevoerd hoeven worden, is een instapmodel ideaal! Voor grote bedrijven en ingewikkeldere werkzaamheden biedt Kenwood walkie talkies aan die hierop aansluiten. Door de filteren kunt u zien welke walkie talkie hiervoor geschikt is.  

Kenwood portofoons & walkie talkies bij Firecom 

Weet u niet zeker welk model portofoon het geschikte model is voor uw werkzaamheden? Of wilt u nog meer informatie krijgen over de walkies talkies van Kenwood? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en adviseren u op basis van uw wensen. We vergelijken verschillende modellen, ook in verschillende prijsklassen. Zo weet u zeker dat u goed zit met de keuze. Blijkt u toch niet helemaal tevreden te zijn? Dan is het mogelijk om het product om te ruilen voor een ander model of terug te sturen.