Kenwood TK-3501

Ruim op voorraad

  130,- Excl. BTW

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beknopte eigenschappen van de Kenwood TK-3501

Noodknop

Display

Nee

IP-klasse

Frequentie

Waterdicht

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen van de Kenwood TK-3501

 • + Compact met groot bereik
 • + Analoge communicatie
 • + Kenwood K1 accessoire aansluiting
 • - Geen display
 • - Enkel analoog inzetbaar

Geleverd met

 • Portofoon
 • Accu
 • Antenne
 • Riemclip
 • Enkelvoudige lader
 • Handleiding

Recommended combination from the

  • Geadviseerd door experts

   Deze productbundel wordt geadviseerd door de experts van Firecom. Eén van de voordelen van deze productbundel is dat de producten goedkoper zijn in de bundel.

   Set van 6 Kenwood TK-3501 portofoons

     764,40 Excl. BTW
  • Geadviseerd door experts

   Deze productbundel wordt geadviseerd door de experts van Firecom. Eén van de voordelen van deze productbundel is dat de producten goedkoper zijn in de bundel.

   Set van 6 Kenwood TK-3501 in multilader

     1.031,16 Excl. BTW

Beschrijving van de Kenwood TK-3501

De Kenwood TK-3501 portofoon is een licentie vrije portofoon met groot bereik. Deze opvolger van de TK-3301 is een eenvoudige maar professionele portofoon die veel gebruikt is binnen BHV en evenement organisaties. Beide maken gebruik van de K1 accessoire connector en communiceert met de standaard instellingen van de TK-3301. Hierdoor is deze opvolger prima te combineren met een bestaande vloot portofoons. Dankzij het compacte design is hij licht en enorm gebruiksvriendelijk.

Wilt u een Kenwood TK-3501 kopen? Na ontvangst is de Kenwood TK-3501 direct klaar voor gebruik. Via de draaischakelaar kunt u de portofoon activeren en via de kanaalkeuze schakelaar is het mogelijk om één van de kanalen te kiezen.

Analoge communicatie

Bij gebruik van analoge kanalen heeft u direct contact zonder enige vertraging of filters zoals dit bij digitale communicatie wel voorkomt. Op korte tot middellange afstand voldoet analoge communicatie daarmee prima aan de vraag.

Accessoires TK-3501

De Kenwood TK-3501 kan opgeladen worden in een multilader voor zes portofoons. De portofoons staan dan netjes bij elkaar en kunnen direct gebruikt worden bij een calamiteit. Optioneel hebben we vele verschillende oortjes beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige walkman oortje tot een recherche oortje. Voor gebruik aan de riem hebben we een luidspreker microfoon beschikbaar. De luidspreker microfoon zorgt ervoor dat u kunt communiceren ‘vanaf de schouder’. Speciaal voor gebruik in een omgeving met zeer veel geluid hebben we oordoppen beschikbaar met een reductie tot 28 DB. Dit verzorgt heldere, snelle en betrouwbare communicatie in alle omstandigheden.

Bescherming

Voor een optimale bescherming hebben we lederen draagtassen beschikbaar. De lederen draagtassen beschermen de portofoon tegen vallen, stoten en vuil tijdens het gebruik. Ook is er een luxe draagkoffer beschikbaar om de portofoons compleet te vervoeren en bewaren tijdens evenementen bijvoorbeeld.

Proefplaatsing

Wilt u deze portofoons of Kenwood walkie talkies eens testen in uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een kosteloze proefplaatsing.

Accessoires voor de Kenwood TK-3501

Extra informatie van de Kenwood TK-3501

Sku 0019048208026
Categories , , , , , , , , , , ,
Tags ,
Noodknop

Display

Nee

IP-klasse

Frequentie

Waterdicht

Vergunning

Vox

Scannen

Ja

Merk

Bluetooth

Explosievrij-atex

Geschat bereik

700 meter of 7 verdiepingen

GPS

Nee

Omvalbeveiling-mandown

Protocol

Analoog

Vrij programmeerbare toets

Nee

Kenwood TK-3501

  130,- Excl. BTW

Andere suggesties…