Kennisbank Portofoons Portofoons in de horeca en retail

Portofoons in de horeca en retail

9K
Sales

Deel

Portofoon oortjes in een supermarkt of horeca

Sinds enkele jaren hebben portofoon oortjes hun intrede gedaan in supermarkten en horeca. Een snelle en moderne manier om direct informatie uit te wisselen met collega’s. De apparatuur stelt u in staat om snel en direct met elkaar te communiceren. Een verdachte situatie in de winkel, een vraag van een klant of een voorraadprobleem. De portofoons zorgen ervoor dat u snel in contact bent met collega’s. Met name op het gebied van klantvriendelijkheid is de portofoon een welkome aanvulling. Heeft de klant een vraag en kan de medewerker deze niet direct beantwoorden? Met één druk op de knop zijn alle collega’s beschikbaar.

Storingsvrij maken van de oortjes

De meeste portofoons die nu gebruikt worden in supermarkten zijn vergunningsvrije portofoons. Deze portofoons maken gebruik van circa. 30 vrij beschikbare frequenties. Elke leverancier maakt gebruik van zijn eigen ondertoon, maar bij uitlevering wordt deze ondertoon niet gewijzigd door een persoonlijke ondertoon. Het resultaat is een vervelende ruis of medegebruik. Wij kunnen vrijwel alle apparatuur voorzien van een eigen ondertoon. U heeft daardoor geen last meer van ruis of medegebruik.

Motorola CLP446 of Kenwood PKT-23e

De Motorola CLP446 is de meest gebruikte portofoon voor retail. Klein en gemakkelijk in gebruik. Wij leveren deze Motorola CLP446 inclusief enkelvoudige lader en oortje. Wij maken hem uiteraard storingsvrij met een persoonlijke ondertoon. Naast de Motorola CLP446 hebben we ook de Kenwood PKT-23E beschikbaar. Deze kan ook zonder oortje gebruikt worden en is wat goedkoper.

Gemodificeerd oortje voor CLP446

We hebben geluisterd naar onze klanten en een gemodificeerde versie van het standaard CLP446 oortje gemaakt. Het vernieuwde model van Motorola maakt gebruik van dikkere bekabeling. U kunt hem bij ons bestellen voor €27,50.

Drukknop voor assistentie

Assistentie bij de flessenband of een extra kassa er bij? Onze drukknop stuurt een draadloos bericht over zeer grote afstand. De alarmontvanger zal gaan trillen en piepen en geeft het ingestelde bericht weer op het scherm. Ook ideaal om bij elke kassa te plaatsen. Als er problemen zijn krijgt de manager direct een bericht “Problemen bij kassa 4”.