Draadloze oproepsystemen Gasten oproepsysteem
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 - 17:00

Gasten oproepsysteem

Met een gastenoproepsysteem kunt u gasten oproepen als de bestelling gereed is. Geen lange rijen en wachtende mensen meer.  Binnen een straal van enkele honderden meters kan de klant eenvoudig gewaarschuwd worden. Op de bedienpost toets u een nummer in (die u vlak daarvoor op het bonnetje heeft geschreven) van de coaster. Binnen tientallen seconden zal de klant zich melden bij de afhaalbalie.

Voordelen van een gastenoproepsysteem

Met een gasten oproepsysteem kunt u meer klanten helpen, heeft u een hoger bestelomloop en duidelijkheid zonder te moeten zoeken.

  • Geen wachtrij meer;
  • Rust bij het loket;
  • Klant kan wachten op een plaats waar hij/zij dit wil;
  • Reclameruimte op coaster.

Eenvoudig te gebruiken

Bij vele restaurants worden gasten oproepsystemen toegepast. Na het plaatsen van een bestelling ontvangen de gasten een pager of coaster. Hierdoor kan men elders wachten binnen een straal van 250 meter. Door het nummer van de coaster op te transmitter te activeren, geeft de coaster een licht-, tril- en geluidsignaal ter notificatie. Zo weten de gasten dat de bestelling klaar is om op te halen. Het gasten oproepsysteem zorgt voor duidelijkheid en u biedt uw gasten een extra service aan.

Advies van een specialist? Bel 085-4011980