Maatwerk oplossingen

Maatwerk bij Firecom

Firecom is en jong en dynamisch bedrijf met een grote groep aan monteurs die ervaring hebben binnen elektrotechniek, domotica, programmering en radio techniek. Op deze manier kunnen wij, als geen andere speler, specifieke oplossingen maken voor uw vraag. Voor deze speciale projecten adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen of een e-mail te sturen met uw specifieke verzoek.

Nadat we uw aanvraag ontvangen hebben zal een sales engineer van Firecom de haalbaarheid inschatten doormiddel van een telefonisch gesprek. Als we verwachten dat we deze oplossing voor u kunnen maken zullen we overleg hebben met een field service engineer. In de meeste gevallen is dit ook de field service engineer die het product uiteindelijk zal maken. Na het opstellen van een prototype zullen we met u overleggen of het product naar tevredenheid functioneert. Eventueel kunnen we nog modificaties aanbrengen of met elkaar besluiten dat het project toch niet haalbaar is. Als we er voor kiezen om het product daadwerkelijk te ontwikkelen zullen we alles in gang zetten om dit product in onze standaard dienstverlening op te nemen. We zullen bouwtekeningen maken en de juiste prijzen voor het product bepalen.

Conform onze ISO9001 zullen we ook borgen dat we de kwaliteit van deze producten kunnen waarborgen. Eventueel is het ook mogelijk om de producten grafisch te voorzien van uw eigen logo of specifieke uitingen. Onze marketing & communicatie afdeling denkt graag met u mee om een mooi product te maken.

Afgeronde projecten

Voor het ministerie van defensie hebben wij een alarmeringssysteem voor straaljagers gemaakt. Bij het lekken van gevaarlijke stoffen alarmeren wij direct al het personeel op de basis.

Voor meerdere supermarkten hebben we een portofoon knop met spraakbericht gemaakt. Bij het indrukken van deze knop wordt er een vast bericht naar de portofoons gestuurd.

Voor een brandweerkorps een een hogeschool hebben we alarmontvangers met opkomstbevestiging geleverd. Bij het alarmeren van de BHV ziet u direct welke BHV’ers in actie gaan komen.

Voor al onze klanten hebben we een netwerkmonitor ontwikkeld die controleert of het oproepsysteem op de juiste wijze functioneert. Bij uitval van belangrijke componenten krijgen we direct een melding. Deze monitor nemen we standaard op in ons onderhoudscontract.

Bellen met Firecom

Bezoekadres
Randweg 10,
2941CG Lekkerkerk

085-4011980
info@firecom.nl

BTW : NL859285224B01
KvK : 72915846
Bankrekening : NL46 RABO 0117 8619 87