Portofoons huren

Een portofoon of meerdere portofoons huren in Amsterdam of Rotterdam? Dat is zeker mogelijk bij Firecom. Portofoons worden in de volksmond ook wel een walkie talkie genoemd. Het werken met een portofoon is de meest gebruikte manier om snel en effectief te communiceren tijdens bijvoorbeeld evenementen of industriële stops. Portofoons zorgen ervoor dat u snel en eenvoudig in contact staat met een grote groep gebruikers. Het is bij portofoons makkelijk om in verschillende groepen te communiceren.

Zeer scherpe prijzen

Portofoons huurt u bij Firecom vanaf €5,- per dag.  Naarmate u de portofoons langer wil gebruiken wordt de prijs per portofoon lager. Bij Firecom verhuren wij de Motorola DP 1400 portofoon. Deze professionele portofoon maakt gebruik van de standaard vergunning. U heeft perfect bereik én hoeft u geen zorgen te maken over de vergunning. De portofoon maakt gebruik van onze evenementen frequenties.

All-in service

Service, programmering en onderhoud van de portofoons zijn altijd inbegrepen. Met verzekeringen dekt u eigen risicobedragen af als er bijvoorbeeld een device kwijtraakt. We adviseren u graag in de beste oplossing hiervoor.

Direct huren? Klik dan hier
- Portofoons huren -

Portofoons van de beste merken

Service door heel Nederland

Bezorgservice door heel Nederland

Zeer scherpe prijzen

Veel accessoires beschikbaar

Huur voor korte en lange termijn mogelijk

Verhuurprijzen per portofoon

De onderstaande prijzen zijn per portofoon. Naarmate u de portofoons voor een langere periode huurt, dan worden de prijzen die u betaalt minder. Voor een exacte prijsopgave van uw aanvraag kunt u het beste contact opnemen met ons zodat een medewerker de exacte prijs voor uw huurperiode kan geven.

 • €5,- per dag bij huurperiode van één dag
 • €3,25 per dag bij huurperiode van één week
 • €2,50 per dag bij huurperiode van één maand
 • €1,70 per dag bij huurperiode van twee maanden
 • €1,50 per dag bij huurperiode van zes maanden
 • €1,00 per dag bij huurperiode van één jaar

Verhuurprijzen accessoires

Optioneel is het mogelijk om er verschillende accessoires bij te huren. Hierdoor wordt het gebruik van de DP1400 portofoon nog eenvoudiger voor u. Het is bij Firecom mogelijk om de volgende accessoires te huren:

 • €1,00 per dag voor een recherche-oortje exclusief eindslangetje
 • €5,00 per dag voor een zesvoudige lader
 • €1,00 per dag voor een enkelvoudige lader
 • €0,50 per dag voor een extra batterij
 • €2,50 per dag voor een schoudermicrofoon

Aanvraag doen? Klik dan hier

De Motorola DP1400 portofoon

De Motorola DP1400 portofoon is een zeer fijne portofoon. De DP1400 portofoon is ingesteld in digitale modus waardoor de portofoon ongeveer 20% meer bereik en uitmuntende geluidskwaliteit heeft. Daarnaast is de Motorola DP1400 portofoon spatwaterdicht en daarmee ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfshulpverlening, bouw, evenementen en festivals. Al met al is de Motorola DP1400 portofoon heel handig, van te voren geprogrammeerd, in digitale modus en heeft deze een groot bereik.

Wilt u meer informatie over de DP1400 UHF digitaal, klik dan op deze link of neem contact met ons op! 

Wist u dat het bij Firecom sinds kort ook mogelijk is om 4G-portofoons te huren?

Klik hier voor meer informatie over 4G-portofonie

Aanbevolen accessoires voor de DP1400 portofoon

Het is verplicht om de portofoons te dragen met een portofoontas om ervoor te zorgen dat de portofoons niet beschadigen. Optioneel is het mogelijk om er verschillende accessoires bij te huren. Een volledige weergave van alles accessoires beschikbaar voor verhuur bij Firecom zijn hieronder weergeven.

Schoudermicrofoon

Door het gebruik van de schoudermicrofoon hoeft u de portofoon niet meer in de hand te houden om te kunnen zenden en ontvangen. De schoudermicrofoon heeft een luidspreker en een spreeksleutel.

- Portofoons huren -
Recherche-oortje

Een recherche-oortje is zeer eenvoudig te bevestigen in het oor. Als u een recherche-oortje huurt, dan bent u verplicht het eindslangetje van €7,50 per stuk te kopen i.v.m. de hygiëne.

- Portofoons huren -
Extra batterij

Met de extra batterij voor de Dp1400 vergroot u de gebruik tijd van de portofoons zonder dat u deze hoeft op te laden. U kunt de oude batterij namelijk vervangen door de nieuwe batterij.

- Portofoons huren -
Enkelvoudige lader

Met de enkelvoudige lader voor de Dp1400 zorgt u ervoor dat de portofoon ook opgeladen kan worden. Per oplader kan één Dp1400 portofoon worden opgeladen. Vooral handig als u maar enkele portofoons huurt.

- Portofoons huren -
Zesvoudigelader

Met deze zesvakslader van Motorola kunt u tot zes portofoons tegelijkertijd opladen. De portofoons zijn zeer eenvoudig te plaatsen in de lader en zijn hierdoor altijd centraal bij elkaar geplaatst.

- Portofoons huren -
Repeater

De repeater vergroot het bereik van uw portofoon-netwerk. Alle portofoons in het veld communiceren via de versterker waardoor in theorie het bereik verdubbeld zal worden.

- Portofoons huren -

Bezorging

De portofoons kunt u ophalen, laten versturen of kunnen wij (tegen meerprijs) laten bezorgen. De portofoons worden altijd zorgvuldig verpakt. Bij bezorging geeft Firecom tevens een uitleg van de werking van de portofoons. Hierdoor is het mogelijk om portofoons te huren in heel Nederland en dus ook in de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Wilt u een medewerker van Firecom spreken over de mogelijkheden voor het huren van portofoons in uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op door een email te sturen naar info@firecom.nl of te bellen naar 085 4011 980. 

Aanvraag doen? Klik dan hier

Veelgestelde vragen over portofoons huren

De minimale verhuurtermijn bij Firecom is één dag. Het maakt bij ons dus niet uit voor hoe lang u portofoons wilt huren!

Nieuwe klanten bij Firecom dienen vooraf te betalen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen kunnen wij de portofoons aan u leveren. Voor bestaande klanten is het mogelijk om achteraf te betalen. Hiervoor hanteren wij een betalingstermijn van 21 dagen.

Bij Firecom betaalt u alleen voor de gebruikersdagen van de portofoons met eventueel accessoires. De verzenddagen worden niet bij de prijs berekend.

De verzendkosten zijn voor rekening van de huurder. Deze worden opgenomen in de offerte. Daarentegen leveren wij wel een retourlabel aan u zodat de portofoons met eventueel accessoires kosteloos naar Firecom geretourneerd kunnen worden.

Het is bij Firecom geen probleem als u de huurperiode wilt verlengen. Dit kunt u eenvoudig doen door een email te sturen naar info@firecom.nl of door te bellen naar 085 4011 980.

1. Neem contact op met Firecom

4. De portofoons worden verzonden of geleverd op locatie

2. Onze verkoper maakt een offerte op maat

5. Het gebruik op locatie

3. Online kunt de offerte accepteren

6. Portofoons worden opgehaald of u kunt ze terugsturen naar Firecom

Vraag hier uw offerte aan voor het huren van portofoons

Vul het formulier in en huur direct uw portofoons bij ons. U ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van de verhuur van ons.

Wilt u direct een antwoord of vindt u het prettiger om een verkoopspecialist te spreken, bel dan gerust naar:

085 4011 980