Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Showing all 13 results 13 Resultaten

Aanbieding!

Motorola T92 h2o

  125,- Excl. BTW   97,50 Excl. BTW

Motorola TALKABOUT T42 Blauw

Motorola TALKABOUT T42 rood

  32,50 Excl. BTW

Motorola TALKABOUT T42 Triple

Kenwood UBZ-LJ9

  85,- Excl. BTW

Motorola T62 blauw

Onze keuze

Motorola T80 extreme

Onze keuze

Motorola T80 extreme Quadpack

Motorola T82 extreme Quad

  155,- Excl. BTW

Motorola T82 extreme Quad met schoudermicrofoons

  335,- Excl. BTW

Motorola T82 extreme

  90,- Excl. BTW
Aanbieding!

Motorola T82 extreme met tassen en schoudermicrofoons

  224,20 Excl. BTW

Motorola T82 extreme RSM

  105,- Excl. BTW

Portofoons voor Recreatie en Thuisgebruik

Bent u op zoek naar portofoons voor recreatie en thuisgebruik? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen in onze webshop. Ook kunt u walkie talkies huren bij Firecom. We hebben verschillende soorten portofoons voor scherpe prijzen. Wilt u meer informatie over de verschillende portofoons en de voordelen van Firecom? Op deze pagina leest u er alles over.

Waar kan ik eenvoudige portofoons of walkie talkies voor gebruiken?

Portofoons worden niet alleen professioneel gebruikt, maar ook voor recreatieve doeleinden. Kinderen kunnen met deze portofoons eenvoudig met elkaar communiceren op een redelijk grote afstand. Dit kan bijvoorbeeld als kinderen buitenspelen. U kunt de portofoons ook gebruiken wanneer u zelf op vakantie gaat. Portofoons zijn dan ook een populair product onder wintersporters. Daarnaast kunt u ze inzetten bij recreatieve activiteiten zoals paintball of een speurtocht in verschillende teams.

Motorola portofoons

Wanneer u op zoek bent naar portofoons voor recreatie en thuisgebruik heeft u de keuze uit verschillende Motorola portofoons. Dit zijn vrij eenvoudige portofoons die u voor een lage prijs kunt aanschaffen in onze webshop. Alle portofoons voor recreatie & thuisgebruik communiceren via PMR446 frequenties. Dit houdt in dat de portofoons gebruik maken van een vergunningsvrij netwerk. Hierdoor kunt u in heel Europa gratis met elkaar communiceren. Daarbij zijn alle portofoons voorzien van een LCD display waar u eenvoudig op kunt aflezen op welk kanaal u aan het communiceren bent. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende types, zo zijn er ook portofoons voor recreatie en thuisgebruik welke spatwaterdicht zijn. Op de productpagina’s van onze walkie talkies kunt u eenvoudig de specificaties van het product bekijken!

Bestel portofoons voor een lage prijs!

Wilt u een eenvoudige portofoon bestellen? Doe dit dan in onze webshop. Naast lage prijzen bieden wij u ook een snelle levering zodat u direct aan de slag kunt met gratis communiceren via een portofoon.