Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Showing all 22 results 22 Resultaten

Motorola T92 h2o

  87,50 Excl. BTW
Aanbieding!

Motorola T80 extreme met extra headsets

Set van twee Motorola T81 Hunter

Motorola T40

Motorola T41 blauw

Onze keuze

Motorola T41 groen

Motorola T41 oranje

Motorola T41 roze

Motorola T60

Motorola T61

Motorola T62 blauw

  58,- Excl. BTW

Motorola T62 rood

  58,- Excl. BTW

Motorola T80

Onze keuze

Motorola T80 extreme

Onze keuze

Motorola T80 extreme Quadpack

Motorola T80 extreme Quadpack met extra headsets

Motorola T82 extreme Quad

  140,- Excl. BTW

Motorola T82 extreme Quad met schoudermicrofoons

  288,- Excl. BTW

Motorola T81 Hunter

Motorola T82 extreme

  75,- Excl. BTW
Aanbieding!

Motorola T82 extreme met tassen en schoudermicrofoons

  184,16 Excl. BTW

Motorola T82 extreme RSM

  115,- Excl. BTW

Portofoons voor Recreatie en Thuisgebruik

Bent u op zoek naar portofoons voor recreatie en thuisgebruik? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen in onze webshop. We hebben verschillende soorten portofoons voor scherpe prijzen. Wilt u meer informatie over de verschillende portofoons en de voordelen van Firecom? Op deze pagina leest u er alles over.

Waar kan ik eenvoudige portofoons voor gebruiken?

Portofoons worden niet alleen professioneel gebruikt, maar ook voor recreatieve doeleinden. Kinderen kunnen met deze portofoons eenvoudig met elkaar communiceren op een redelijk grote afstand. Dit kan bijvoorbeeld als kinderen buitenspelen. U kunt de portofoons ook gebruiken wanneer u zelf op vakantie gaat. Portofoons zijn dan ook een populair product onder wintersporters. Daarnaast kunt u ze inzetten bij recreatieve activiteiten zoals paintball of een speurtocht in verschillende teams.

Motorola portofoons

Wanneer u op zoek bent naar portofoons voor recreatie en thuisgebruik heeft u de keuze uit verschillende Motorola portofoons. Dit zijn vrij eenvoudige portofoons die u voor een lage prijs kunt aanschaffen in onze webshop. Alle portofoons voor recreatie & thuisgebruik communiceren via PMR446 frequenties. Dit houdt in dat de portofoons gebruik maken van een vergunningsvrij netwerk. Hierdoor kunt u in heel Europa gratis met elkaar communiceren. Daarbij zijn alle portofoons voorzien van een LCD display waar u eenvoudig op kunt aflezen op welk kanaal u aan het communiceren bent. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende types, zo zijn er ook portofoons voor recreatie en thuisgebruik welke spatwaterdicht zijn. Op de productpagina’s van onze walkie talkies kunt u eenvoudig de specificaties van het product bekijken!

Bestel portofoons voor een lage prijs!

Wilt u een eenvoudige portofoon bestellen? Doe dit dan in onze webshop. Naast lage prijzen bieden wij u ook een snelle levering zodat u direct aan de slag kunt met gratis communiceren via een portofoon.