Portofoon kopen - De #1 in portofoons
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 - 17:00

Showing 1–44 of 64 results 64 Resultaten

Kenwood NX-1200DE2

Kenwood NX-1200DE3

Kenwood NX-1200NE2

Kenwood NX-1200NE3

Kenwood NX-1300DE2

Kenwood NX-1300DE3

Kenwood NX-1300NE2

Kenwood NX-1300NE3

Motorola CLP0086BHNAA

  200,- Excl. BTW
Aanbieding!

Set van 6 Motorola CLP446e met headsets en multilader

  1.067,40 Excl. BTW

Motorola CLP446e met lader en headset

  165,- Excl. BTW

Motorola CLP446e zonder headset en zonder lader

  137,50 Excl. BTW

Motorola CLP446 met bluetooth inclusief oortje

Kenwood NXR-810E

  1.950,- Excl. BTW

Portofoons huren? De #1 in portofoonverhuur!

Kenwood TK-series koffer voor 10 portofoons

  169,- Excl. BTW

Kenwood TK-3260 EX

  799,- Excl. BTW

Kenwood TK-2260 EX

  799,- Excl. BTW

Kenwood TK-D240E

  245,- Excl. BTW

Kenwood TK-D340E

  280,- Excl. BTW

Kenwood TK-3701DE

  195,- Excl. BTW

Kenwood TK-3501

  140,- Excl. BTW

Motorola SL1600 UHF

Set van 6 Motorola SL1600 in een multilader

Motorola DP3441e UHF

Motorola DP3441e VHF

Motorola DP3661e UHF

Motorola R7 full-keypad Premium UHF

Motorola R7 full-keypad Premium VHF

Motorola R7 full-keypad UHF

Motorola R7 full-keypad VHF

Motorola R7 non-keypad Premium UHF

Motorola R7 non-keypad Premium VHF

Motorola R7 non-keypad UHF

Motorola R7 non-keypad VHF

Motorola R7a non-keypad UHF

Motorola R7a non-keypad VHF

Aanbieding!

Complete set voor SOLAS voorschriften (ATEX two-way radio’s)

Motorola DP4401 EX Atex UHF

Motorola DP4801 EX Atex UHF

Motorola DP4801 EX Atex VHF

Motorola DP4401 EX Atex VHF

Motorola DP3661e VHF

Kenwood NX-320E3

Portofoons

Wilt u portofoons kopen? Firecom zorgt graag voor de ondersteuning hierin. We hebben in ons ruime assortiment portofoons voor diverse branches en toepassingen. Daarnaast bieden we u ook allerlei accessoires aan om het communicatiemiddel effectief in te kunnen zetten.

Wilt u meer weten over de verschillende portofoons die we hebben en hoe u deze kunt inzetten? We geven u graag meer informatie over onze producten. Of neem een kijkje in ons assortiment.

We hebben ene ruim assortiment aan portofoons, walkie talkies en accessoires.

Het verschil tussen analoge en digitale portofoons

Een goede portofoon kopen? Portofoons van Motorola, Kenwood of Hytera met vergunning worden veel gebruikt in de beveiliging, industrie en bij hulpdiensten. Binnen de professionele portofoons zijn er twee verschillende typen: analoog en digitaal. Analoge portofoons zijn voor een voordelige prijs beschikbaar in onze webshop en halen een bereik van ca. 5 a 10 km in open veld. Wilt u portofoons met een betere spraakkwaliteit? Dan zijn digitale portofoons de juiste keuze. Digitale portofoons hebben circa 25% meer bereik met hetzelfde vermogen en de spraakkwaliteit blijft continu van hoog niveau. Wilt u een professionele portofoon van Motorola, Kenwoord of Hytera kopen? Neem direct contact met ons op!

Maak gebruik van portofoons met vergunning

Portofoons voor particulier en recreatief gebruik werken in de PMR band (446 MHz), voor deze band is geen licentie nodig. Deze portofoons hebben een zendvermogen tot wel 0,5 watt. In de praktijk is dit vaak een bereik van 1 kilometer in gunstige omstandigheden. Als het bereik van de vergunningsvrije portofoon niet voldoende voor u is, kunt u gebruik maken van professionele portofoons met een vergunning van het Agentschap Telecom.

Top 3 portofoons van Kenwood

Wij leveren veel producten van het merk Kenwood. Daarom hebben we een top 3 opgesteld van het merk Kenwood:

Top 5 portofoons van Motorola

Wij leveren veel producten van het merk Motorola. Daarom hebben we een top 3 opgesteld van het merk Motorola:

Top 3 portofoons van Kenwood

Wij leveren veel producten van het merk Kenwood. Daarom hebben we een top 3 opgesteld van het merk Kenwood. Dit is ideaal als u een portofoon wilt kopen:

Professionele portofoons voor de beveiliging, industrie en hulpdiensten

Digitale portofoons bieden de gebruiker mogelijkheden om spraakberichten en GPS-locatie met elkaar uit te wisselen. Daarnaast kunnen meldingen vanuit de brandmeldcentrale via ESPA 4.4.4. weergegeven worden. Sinds de laatste jaren worden er steeds meer digitale portofoons verkocht in plaats van analoge. De analoge portofoon zal langzaam uitgefaseerd worden. We adviseren u daarom om direct voor digitale portofoons te kiezen. Uiteraard kunnen wij u hierin voorzien van een gedegen advies.

Verbind verschillende repeaters met elkaar

Bij zowel analoge als digitale portofoons met vergunning is het mogelijk om repeaters (versterkers) te gebruiken. Een repeater versterkt het bereik vanaf het punt waar de repeater geplaatst is. Bij analoge portofoons raden wij u aan om maximaal één repeater gebruiken. Met digitale portofonie van Motorola of Kenwood is het mogelijk om meerdere repeaters te gebruiken. Op basis van IP kunt u verschillende repeaters met elkaar verbinden. Dit is ook mogelijk op grote afstand waardoor verschillende vestigingen met elkaar verbonden kunnen worden. Motorola MotoTRBO artikelen en Kenwood Nexedge artikelen ondersteunen digitale portofoon niet. We bekijken dan ook graag met u welke producten het beste bij uw situatie passen.

De voordelen van bestellen bij Firecom

Bij Firecom zijn we gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van portofoons. Daarnaast verzorgen we ook alle communicatienetwerken, alleenwerksystemen, alarmontvangers en oproepsystemen. Deze zijn in te zetten voor verschillende branches zoals BHV, industrie beveiliging, zorg en onderwijs. Bent u naast portofoons ook op zoek naar oproepsystemen? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Firecom. Zo bieden wij u oproepsystemen welke binnen enkele seconden grote groepen mensen kunnen alarmeren. Uiteraard met 100% betrouwbaarheid en zonder vertraging.

Accessoires en losse onderdelen

Naast complete portofoons hebben wij ook allerlei losse onderdelen en accessoires in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan accu’s, audiosets en programmeersets. Weet u zelf niet welke onderdelen u nodig heeft voor uw portofoons? Dan adviseren wij u hier graag in.

Portofoons kopen? Laat u adviseren door onze specialisten

Bent u op zoek naar portofoons welke inzetbaar zijn in verschillende branches? Dan helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. We werken met gerenommeerde merken zoals Hytera, Motorola portofoons en Kenwood. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die er zijn? U kunt ook portofoons huren bij ons. Neem dan eens contact met ons op! Dit kunt u zowel telefonisch als per mail doen. Onze specialisten helpen u graag om de juiste keuze te maken.