Draadloze oproepsystemen Logistiek oproepsysteem
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 09:00 - 17:00

Logistiek oproepsysteem

Met een logistiek oproepsysteem heeft u meer mogelijkheid om een chauffeur op het moment op te roepen wanneer u er klaar voor bent. Het systeem zorgt ervoor dat het logistieke proces soepel loopt en geeft u controle over de aanbod van chauffeurs. U kunt de chauffeur oproepen dat hij/zij kan oprijden naar een betreffende laad- of los-dock. De chauffeur ontvangt in elk geval een geluid-, tril- en lichtsignaal.

Oproepsysteem voor chauffeurs

Een oproepsysteem voor logistiek bestaat uit een zender (bedienpost) die centraal geplaatst wordt. Vanaf de bedienpost is het mogelijk om de coasters/piepers/schijfjes op te roepen. Na het versturen van een alarm gaat het schijfje piepen en trillen. Met het oproepsysteem is het mogelijk dat de chauffeur naar een andere plaats gaat en daar rustig kan wachten. Het zorgt ervoor dat er geen lange rijen of drukte bij het laden en lossen is.

Alarmontvanger met display

Als u niet met de coaster wilt werken en de chauffeurs meer persoonlijk wilt informeren, kunt u kiezen uit een alarmontvanger met display. Hiermee kunt u de chauffeur eenvoudig met een tekstboodschap laten weten naar welke gate te komen om te worden gelost. De basis van het oproepsysteem betreft een bedienpost. Daarnaast heeft u alarmontvanger nodig. U maakt de keuze uit een pager en de daarbij behorende laadunit. Alle systemen zijn direct klaar voor gebruik en u kunt direct aan de slag. De pagers zijn genummerd om de volgorde aan te kunnen houden.

Wat zijn de voordelen:

  • Efficient
  • Geen lange rijen bij de docks
  • Chauffeur kan iets voor zichzelf doen
  • Groot bereik
  • Chauffeur altijd bereikbaar

Wat heeft u nodig?

  • Bedienpost
  • Oplaadunit
  • Losse ontvangers

Snelle service en betrouwbaarheid van Firecom

Firecom alarmeringssystemen is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van portofoons, portofoon-netwerken, pagers en oproepsystemen voor BHV, industrie, beveiliging, zorg en onderwijs. Wij werken bij voorkeur met gerenommeerde merken als Motorola en Kenwood. Ons werkgebied is Nederland en België. We staan met ons volledige team gereed om u te helpen!

Advies van een specialist? Bel 085-4011980