Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Open lijn communicatie

Het WD-K10 DECT intercom systeem van Kenwood zorgt voor simpele full duplex communicatie. De draadloze handsets verzorgen een ‘open’ lijn zodat u eenvoudig aan productielijnnen kunt communiceren. Zowel binnen als buiten is dit systeem perfecte voor snelle communicatie.

Full duplex

Met deze set is het mogelijk om volledig met uw handen vrij te kunnen communiceren. Deze set is specifiek ontwikkeld voor werk langs een productielijn of bouwplaats. U kunt direct met collega’s spreken zonder een knop in te drukken. Uw collega kan direct antwoorden. Er zijn twee type basisstations beschikbaar. De draagbare en een versie met vaste montage.

Draadloos

Volledig draadloze communicatie of de licentievrije frequenties voor DECT apparatuur. U hoeft dus geen zendvergunning en heeft geen last van medegebruik door de unieke code die gebruikt wordt.

Robuust

De apparatuur is robuust en gemaakt voor gebruik tijdens activiteit. De zenders gaat minimaal 8 uur mee en de apparatuur wordt geleverd met een laadstation. Optioneel is er een zesvoudige multiadapter beschikbaar.

Proefplaatsing aanvragen

Showing all 9 results 9 Resultaten

Complete set WD-K10BSE basisstation, zender en oortjes

  2.097,- Excl. BTW

WD-K10BSE basisstation

  1.049,- Excl. BTW
Aanbieding!

Complete set voor full duplex communicatie in luide omgeving

  1.571,97 Excl. BTW

WD-K10PBS draagbaar basisstation

  595,- Excl. BTW

WD-K10TRE draagbaar zender

  465,- Excl. BTW

Kenwood EMC-14W

  59,- Excl. BTW

Kenwood KSC-48CRM

  29,- Excl. BTW

Kenwood WD-UB100

  39,- Excl. BTW

Kenwood WD-UB110

  95,- Excl. BTW