Shop Draadloze oproepsystemen BHV oproepsysteem Maxpage Pro UHF paging systeem

Maxpage Pro UHF paging systeem

  1.499,- Excl. BTW

Dit product wordt goedkoper als u er meer afneemt

MAXPage is een geavanceerd, scherp geprijsd, alfanumeriek oproepsysteem dat het POCSAG-protocol gebruikt. Het heeft een hoogwaardige ABS-kunststof gegoten behuizing om een ​​lange levensduur te garanderen. MAXPage is een compleet, gebruiksklaar pakket dat eenvoudig te installeren en te bedienen is. Een van de belangrijkste voordelen van MAXPage is dat het een krachtige 5 Watt-zender bevat, wat betekent dat het dekking kan bieden voor kleine tot middelgrote sites.

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beknopte eigenschappen van de Maxpage Pro UHF paging systeem

Aantal codes

1000

Bluetooth

Connector

BNC

Explosievrij-atex

Frequentie

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen van de Maxpage Pro UHF paging systeem

  • + Sneltoetsen
  • + Vrije berichten
  • + Potentiaal vrij contact
  • + RS232 verbinding
  • - Oud design

Geleverd met

  • Maxpage basisstation
  • Antenne
  • Voeding
  • Toetsenbord

Beschrijving van de Maxpage Pro UHF paging systeem

MAXPage is een geavanceerd, scherp geprijsd, alfanumeriek oproepsysteem dat het POCSAG-protocol gebruikt. Het heeft een hoogwaardige ABS-kunststof gegoten behuizing om een ​​lange levensduur te garanderen. MAXPage is een compleet, gebruiksklaar pakket dat eenvoudig te installeren en te bedienen is. Een van de belangrijkste voordelen van MAXPage is dat het een krachtige 5 Watt-zender bevat, wat betekent dat het dekking kan bieden voor kleine tot middelgrote sites.

Toetsenbord en LCD-interface

Het toetsenbord en het LCD-scherm bieden een interface waarmee u berichten kunt typen en verzenden, een pager-database kunt onderhouden, MAXPage kunt programmeren en systeemtests kunt uitvoeren, zoals een locatieonderzoek. Het LCD-scherm is groot, waardoor het gemakkelijk te lezen is. Zowel het toetsenbord als het LCD-scherm hebben LED-achtergrondverlichting, zodat het gemakkelijk te zien en te gebruiken is in donkere gebieden. Het MAXPage PS2-toetsenbord kan worden aangesloten op de achterkant van het apparaat, zodat alfanumerieke tekens kunnen worden ingevoerd.

Eenvoudig berichten versturen

Berichten worden verzonden naar pagers op locatie door het lokale ID-nummer van de pager in te voeren, het bericht in te typen en op de toets te drukken om het bericht te verzenden. Typ voor pagers met alleen toon de Pager ID en druk op de toets. Er zijn een aantal functietoetsen beschikbaar waarmee de gebruiker standaardberichten kan verzenden naar veelgebruikte ontvangers
met slechts één druk op de knop.

On-site oproepen

MAXPage gebruikt een interne 5 watt zender om gratis instant berichten te versturen. Dit maakt het het ideale systeem voor elk bedrijf dat contact wil opnemen met mobiel personeel, zonder een enorme, lopende communicatierekening te verzamelen. Er zijn geen maandelijkse toegangskosten of kosten per gesprek met MAXPage. De zender binnen MAXPage biedt dekking voor een klein tot middelgroot pand, zoals een hotel of ziekenhuis. Bedrijven die profiteren van MAXPage zijn onder meer hotels, motels, scholen, kerken, winkels, gezondheidsfaciliteiten, fabrieken en mijnsites.

Programmeerbaar door gebruiker

MAXPage kan in zijn EEPROM tot 1000 door de gebruiker programmeerbare pager-vermeldingen opslaan met een lokale ID van 0 – 9999. Elke vermelding bevat het lokale ID-nummer van de pager, het formaat van het pagingbericht (Coaster Pager / Alpha / Numeric / Tone only / Voice Pager) en de cap-code van de pager.

Alarmbewaking

MAXPage heeft vier alarmingangen met potentiaal vrij contact. Deze alarmingangen kunnen worden geactiveerd door een circuit te openen of te sluiten (zoals door een deur te openen of te sluiten). Elke alarmingang kan worden geconfigureerd om een ​​specifiek bericht naar een geselecteerde pager of groep te sturen. Alarmmeldingen worden uitgezonden zodra een alarm actief wordt of na een programmeerbare vertragingstijd. Een alarm kan ook escaleren naar een andere ontvanger als de alarmcondities niet binnen een acceptabele tijd worden verholpen.

TAP / COMP / SCOPE / ESPA / Visiplex / TEKK-interface

MAXPage heeft een ingebouwde RS232 seriële poort die wordt gebruikt voor het programmeren van het apparaat of als een optionele TAP / COMP / SCOPE / ESPA-interface die pagingberichten van andere systemen kan verwerken. Door MAXPage ontvangen oproepberichten worden automatisch doorgestuurd naar de betreffende pager ter plaatse. TAP, het meest gebruikte protocol voor het communiceren van paging-berichten, wordt ook wel PET of IXO genoemd. ESPA 4.4.4 is gebruikelijk bij Europese fabrikanten.

Telefonie-interface (optie)

In MAXPage is een optionele telefooninterface ingebouwd waarmee u berichten kunt verzenden vanaf elke telefoon in uw telefoonnetwerk of vanaf elke telefoon op een PSTN die toegang heeft tot uw systeem. U kiest het toestelnummer op uw PBX of telefoonnummer toegewezen aan de MAXPage en volgt vervolgens de gesproken aanwijzingen om numerieke en zelfs alfanumerieke sms-berichten te verzenden naar elk apparaat dat is geregistreerd in de MAXPage-database. Oproepen vanaf PBX-telefoons zijn gratis, dus het is handig en voordelig om de telefooninterface te gebruiken.

Accessoires voor de Maxpage Pro UHF paging systeem

Reviews voor “Maxpage Pro UHF paging systeem

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie van de Maxpage Pro UHF paging systeem

Sku FBP-1500
Categories , , , , , , , ,
Tag
Aantal codes

1000

Bluetooth

Connector

BNC

Explosievrij-atex

Frequentie

Geschat bereik

10 km

Handprogrammeerbaar

Ja

Ingangsstroom

12 volt

Kleur

Zwart

Merk

Materiaal

Plastic

Protocol

ESPA, TAP, COM1, Scope, Tekk, Visiplex, COMP, COM2, POCSAG

Type antenne

Stubby

Vergunning

Vrij programmeerbare toets

Ja

Zendvermogen

0.5 watt, 2 watt, 5 watt

Zenden

Ja

Wifi

Maxpage Pro UHF paging systeem

  1.499,- Excl. BTW

Andere suggesties…