Draadloze oproepsystemen Personen Zoek Installatie
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Personen Zoek Installatie

Een PZI installatie alarmeert de bedrijfshulpverlening op een snelle en efficiente manier. Dit draadloze oproepsysteem, of piepersysteem, alarmeert individueel of in groepsverband alarmontvangers. Optioneel is direct in het tekstdisplay zichtbaar waar de melding vandaan komt. Een koppeling met de brandmeldcentrale is eenvoudig gerealiseerd en garandeert een alarmering zonder tussenkomst van de receptie. Via de sneltoetsen kunt u snel berichten versturen naar de draadloze alarmontvangers. Het is ook mogelijk om een koppeling te maken met intranet, internet of telefooncentrale. We komen graag bij u langs voor een dekkingsmeting en demonstratie.

Bedienpost

Voor grote bedrijfsterreinen leveren wij een bedienpost bij de receptie. Via de bedienpost is het mogelijk om handmatig of automatisch berichten te versturen. De bedienpost is optioneel bereikbaar via een TCP/IP verbinding zodat alarmering vanaf elke plaats in het bedrijf plaats kan vinden. Is dat niet gewenst, dan plaatsen we een bedienpost in de centrale meldkamer of receptie. De centrale zendapparatuur plaatsen we op een strategische plaats in het pand.

  • Koppeling met één of meerdere brandmeldcentrale op basis ESPA 4.4.4.
  • Web toegang van de bedienpost
  • Koppeling van fysieke en draadloze noodknoppen
  • Optioneel SMS alarmering
  • Optioneel beschikbaarheid van alarmontvangers

Alarmontvangers

Voor onze BHV oproepsystemen zijn verschillende alarmontvangers beschikbaar. Voor eenvoudige BHV organisaties hebben we oplaadbare alarmontvangers die aan het einde van de dag in de lader gezet kunnen worden. Speciaal voor industriele bedrijven hebben we waterdichte en stofdichte alarmontvangers met een groot display. Optioneel is het mogelijk om een statusmelding terug te sturen na alarmering. Als de alarmontvangers in de lader geplaatst worden is het mogelijk om dit inzichtelijk te maken in de webinterface.

  • Zeer luid akoestisch signaal
  • Waterdicht en stofdicht
  • Oplaadbaar
  • Man-down / Alleenwerken

Showing all 9 results 9 Resultaten

Romware Radius – COVID19 afstands alarmering

Firecom BHV oproepsysteem

Firecom BHV Lite oproepsysteem

  750,- Excl. BTW
Alarmering van BHV of bedrijfsbrandweer via Firecom Dispatching

Firecom Dispatching

Beschikbaarheid voor Firecom Dispatching

  865,- Excl. BTW

Opkomstbevestiging voor Firecom Dispatching

BHV Alarmering via de BHV Pieper alarmeringsapplicatie voor iOS en Android

Maxpage Pro UHF paging systeem

  1.499,- Excl. BTW

Galaxy alarmontvanger

  153,- Excl. BTW