Aanbieding! Onze keuze

Motorola SL1600

Moet besteld worden bij leverancier, bestelling mogelijk

- 6 beoordelingen

De Motorola SL1600 Portofoon is het meest dunne en handzame model van Motorola. Deze Motorola portofoon is specifiek gemaakt voor gebruik bij BHV, hospitality, retail en beveiliging. De Motorola SL1600 ondersteund analoge en digitale communicatie en heeft een ingebouwd LED display achter de behuizing.

AanvragenAanvragen

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beschrijving van de Motorola SL1600

De Motorola SL1600 portofoon is het meest dunne en handzame model van Motorola. Deze Motorola portofoon is specifiek gemaakt voor gebruik bij BHV, hospitality, retail en beveiliging. De Motorola SL1600 portofoon ondersteunt zowel analoge als digitale communicatie. Daarnaast heeft de portofoon een  ingebouwd LED display achter de behuizing. Het LED display geeft weer op welk kanaal de portofoon staat. Tevens kunt u ook in het display lezen wie er spreekt op dat moment. Met de informatietoets aan de bovenkant is het mogelijk om het batterijniveau op te vragen.

Belangrijkste functies van de Motorola SL1600 portofoon:

 • 256 kanalen
 • LED display
 • 3 watt zendvermogen
 • Handzaam

Digitale communicatie

De Motorola SL1600 portofoon maakt gebruikt van het MotoTRBO protocol voor digitale communicatie. U bent daardoor verzekerd van een optimaal bereik met alle voordelen van digitale communicatie. Het bereik is ca. 20% verder dan analoge communicatie. Digitale communicatie maakt het ook mogelijk om de noodknop te programmeren, individueel op te roepen of statusberichten te versturen.

Handzaam

De Motorola SL1600 is zeer handzaam en kan makkelijk in broekzak of borstzakje gedragen worden. Speciaal voor dagelijks gebruik hebben wij standaard drie clips beschikbaar. De eerste clip zit rechtstreeks op de behuizing, de tweede clip zit om de portofoon heen en de derde clip is een soort handgreep. U kunt de clips bekijken bij de accessoires. Tijdens uw bestelling kunt u doorgeven welke clip u wenst.

Spatwaterdicht

De portofoon kan prima gebruikt worden in een omgeving waar hij soms blootgesteld wordt aan water of stof. De portofoon is waterdicht conform IP54, dit betekend dat hij spatwater kan verdragen.

IP Site connect

De Motorola SL1600 kan met een licentie uitgebreid worden voor een IP site connect systeem. Met IP site connect kunt u verschillende bedrijfslocaties of campussen aan elkaar koppelen. De digitale repeaters zijn via een IP verbinding gekoppeld. Praat u op een locatie in Amsterdam door de portofoon, dan is dit ook direct te horen in Rotterdam. Bent u geïnteresseerd in een demonstratie? Neem dan contact met ons op.

Wat is de Motorola SL1600

De Motorola SL1600 is een professionele twee-weg radio die is ontworpen voor gebruik in commerciële en industriële omgevingen. Het biedt een robuste bouw, een groot bereik en een heldere communicatie. De radio ondersteunt ook diverse geavanceerde functies zoals privacy-codering, groepsgesprekken en GPS-tracking. Het is een populaire keuze voor gebruik in logistiek, transport, bouw en vele andere industrieën.

Wanneer is de Motorola SL1600 uitgebracht?

Er is geen exacte datum bekend maar het is aannemelijk dat de SL1600 rond 2015 is uigebracht. Het is een professionele twee-weg radio die is ontworpen voor gebruik in commerciële en industriële omgevingen. Het biedt een robuuste bouw, een groot bereik en een heldere communicatie. De radio ondersteunt ook diverse geavanceerde functies zoals privacy-codering, groepsgesprekken en GPS-tracking. Het is een populaire keuze voor gebruik in logistiek, transport, bouw en vele andere industrieën.

In welke type is de Motorola SL1600 beschikbaar?

De Motorola SL1600 is beschikbaar in zowel VHF (Very High Frequency) als UHF (Ultra High Frequency) versies, afhankelijk van de specifieke communicatiebehoeften van de gebruiker. VHF-frequenties worden vaak gebruikt voor open-air communicatie, zoals in landbouw of buitenactiviteiten, terwijl UHF-frequenties worden gebruikt voor binnencommunicatie of in stedelijke gebieden waar er meer obstakels zijn. De SL1600 is ook beschikbaar in verschillende configuraties die kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van de gebruiker, zoals de accu, antenne en andere accessoires, dit kan via de website van Motorola besteld worden.

Wat voor accu gebruikt de Motorola SL1600?

De Motorola SL1600 gebruikt een Lithium-Ion (Li-Ion) batterij als energiebron. Deze batterijen zijn ontworpen om een hoge energie-efficiëntie te bieden, waardoor de radio een langere levensduur van de batterij heeft. Ze zijn ook gemakkelijk te vervangen en hebben geen geheugeneffect, wat betekent dat de radio dezelfde prestaties blijft leveren, ongeacht hoe vaak de batterij wordt opgeladen. De capaciteit van de batterij is afhankelijk van het specifieke model van de SL1600 die u gebruikt. Informatie over de capaciteit van de batterij en de geschatte levensduur ervan kunt u vinden in de technische specificaties van het product op de website van Motorola.

Hoelang in de Motorola SL1600 nog beschikbaar?

We kunnen niet specifiek zeggen hoe lang de Motorola SL1600 nog beschikbaar zal zijn. Dit hangt af van diverse factoren, zoals de verkoop, productie, technologische innovatie en de vraag van de klanten. Een product kan beschikbaar blijven voor een lange tijd, of het kan worden vervangen door een nieuwer model.

Waar wordt de Motorola SL1600 allemaal verkocht

De Motorola SL1600 wordt wereldwijd verkocht, dus het is beschikbaar in veel landen. Motorola is een wereldwijd opererende onderneming met verkoop- en distributiekanalen in veel landen. U kunt de SL1600 in veel landen aanschaffen via officiële verkoopkanalen, zoals Motorola-verdelers en -partners.

Daarnaast is het ook verkrijgbaar via online verkoopkanalen, zoals Amazon of ebay, die ook wereldwijd beschikbaar zijn. In sommige landen is de Motorola SL1600 te vinden onder de naam Motorola SL300.

Waar kan je de Motorola SL1600 voor gebruiken

De Motorola SL1600 is een professionele portofoon die wordt gebruikt voor communicatie in verschillende omgevingen. Het is speciaal ontworpen voor gebruik in commerciële en industriële omgevingen, waar betrouwbare communicatie van groot belang is. Hieronder vindt u enkele van de toepassingsgebieden waar de SL1600 voor gebruikt kan worden:

 1. Transport- en logistieke bedrijven: De SL1600 biedt een efficiënte manier om communicatie tussen chauffeurs, leidinggevenden en verkeersleiders te vergemakkelijken.
 2. Horeca: De SL1600 kan worden gebruikt door restaurant- en hotelmedewerkers om efficiënt te communiceren tijdens drukke diensten.
 3. Retail: De SL1600 is geschikt voor gebruik in winkels, waar medewerkers snel en efficiënt met elkaar kunnen communiceren.
 4. Productie- en fabrieksomgevingen: De SL1600 kan worden gebruikt door werknemers in productie- en fabrieksomgevingen om efficiënt te communiceren tijdens werkzaamheden.
 5. Bij evenementen: De SL1600 kan worden gebruikt door organisatoren en medewerkers tijdens evenementen, zoals sportwedstrijden, festivals en concerten, om efficiënt te communiceren.
 6. Bij noodhulp: De SL1600 kan worden gebruikt door professionele hulpverleners, zoals brandweerlieden, politieagenten en ambulancepersoneel, om efficiënt te communiceren tijdens noodsituaties.

Accessoires

De Motorola SL1600 portofoon heeft standaard drie verschillende oortjes. Deze oortjes zijn ideaal in gebruik tijdens calamiteiten, beveiligingswerkzaamheden of op evenementen. De verschillende oortjes zorgen ervoor dat u in elke omgeving kunt communiceren.

Video van de Motorola SL1600 portofoon:

Beknopte eigenschappen van de Motorola SL1600

Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

,

IP-klasse

Noodknop

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen van de Motorola SL1600

 • + Dun
 • + LED display
 • + Noodknop
 • - Beperkte batterij
 • - 3 watt zendvermogen

Geleverd met

 • 1 x Motorola SL1600
 • 1 x Antenne
 • 1 x Riemclip
 • 1 x Accu
 • 1 x Batterijklepje

Recommended combination from the

Accessoires voor de Motorola SL1600

6 reviews voor “Motorola SL1600

 • Onno

  Handige en kleine portofoon voor de beveiliging. Het display is bijzonder.

 • Gerard

  Professionele portofoon. Wij gebruiken deze voor VIP beveiliging in bosrijk gebied.

 • Mattie

  Prima portofoon. Onze BHV organisatie gebruikt deze portofoon voor communicatie. We zitten in een bedrijfsverzamelgebouw en op iedereen afdeling staat er 1

 • Tessa

  Deze handzame portofoon gebruiken we bij ons aan de golfkarton baan. Ideaal en makkelijk in gebruik.

 • Tjeerd

  Betrouwbare portofoon voor een goede prijs. Prima service van Firecom

 • Frans

  Wij hebben deze portofoon gehuurd bij Firecom

Een beoordeling toevoegen

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

4.83 / 5

5 Sterren
5
4 Sterren
1
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie van de Motorola SL1600

Sku SL1600-UHF
Categorieën , , , , , , , , , , , ,
Tags ,
Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

,

IP-klasse

Noodknop

Omvalbeveiling-mandown

Vergunning

Vox

Waterdicht

Wifi

Merk

Display

Ja

Geschat bereik

1500 meter of 15 verdiepingen

GPS

Nee

Scannen

Ja

Type accu

Lithium-Ionide

Kleur

Zwart

Zendvermogen

2 watt, 3 watt

Motorola SL1600