Aanbieding!

Motorola DP2600e UHF

  415,- Excl. BTW   373,50 Excl. BTW

De Motorola DP2600e is een digitale portofoon uit het MotoTRBO assortiment. De Motorola DP2600e is een tussenmodel tussen de uitgebreide Motorola DP4400e en eenvoudige Motorola DP1400. De portofoon is voorzien van een klein, maar prima display.

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beknopte eigenschappen

Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

IP-klasse

Noodknop

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen

 • + Display
 • + Veel accessoires beschikbaar
 • - Klein display
 • - Redelijk groot

Geleverd met

 • Portofoon
 • Accu
 • Antenne
 • Handleiding

Beschrijving

De Motorola DP2600e is een digitale portofoon uit het MotoTRBO assortiment. De Motorola DP2600e is een tussenmodel tussen de uitgebreide Motorola DP4400e en eenvoudige Motorola DP1400. De Motorola DP2600e komt het best tot zijn recht bij middel-professionele BHV organisaties en industriële toepassingen. Met name de batterijduur en bijzondere audio functionaliteiten maken het belangrijkste verschil met de goedkopere Motorola DP1400.

De Motorola DP2600e heeft een vrij instelbare toets waar een noodknop of priv̩é gesprek achter geprogrammeerd kan worden. Via het display van de Motorola DP2600e kunt u priv̩é gesprekken voeren, noodoproepen bekijken en heeft u vele andere functies. Heeft u geen display nodig? Koop dan een DP2400e.

Belangrijkste kenmerken

 • 16 kanalen
 • Uitgebreide audiofunctionaliteiten
 • Grote PTT knop
 • LED display
 • Support voor trillende riemclip
 • LED indicator

Digitale communicatie

De Motorola DP2600e maakt gebruik van digitale communicatie via het MotoTRBO protocol. De portofoon kan optioneel ook analoog geprogrammeerd worden zodat u met uw bestaande vloot kunt communiceren. Het bereik van digitale communicatie is 20% verder dan analoge communicatie. Digitale communicatie heeft ook als voordeel dat u de noodknop kunt gebruiken en via een basispost of portofoon met display kunt zien wie er in problemen is.

Met de digitale communicatie van Motorola worden achtergrondgeluiden weg gefilterd en kunt u perfect communiceren in een omgeving waar veel achtergrondgeluid is.

De Motorola DP2600e heeft een zeer grote range aan accessoires beschikbaar.

Audio accessoires

Voor de Motorola DP2000 serie zijn zeer veel accessoires beschikbaar. U kunt hierbij denken aan eenvoudige walkman oortjes tot geluid reducerende oorkappen. De geluid reducerende oorkappen kunnen tot 28DB dempen. Ze zijn echter wel behoorlijk prijzig. U kunt ze bekijken bij de accessoires.

Multilader

Met de zesvoudige multilader van Motorola kunt u zes portofoons bij elkaar zetten. Normaal wordt deze portofoon geleverd met een enkelvoudige lader.

Vrij instelbare toets

De Motorola DP2600e wordt uitgeleverd met de batterij indicator op de vrij instelbare toets. U kunt hier eventueel ook een priv̩é oproep naar een bepaalde portofoon of een noodknop achter programmeren. Met ̩̩één druk op de knop activeert u de gekozen functie.

Accessoires

Reviews voor “Motorola DP2600e UHF

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie

SkuDP2600e-UHF
Categories, , , , , , ,
Tag
Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

IP-klasse

Noodknop

Omvalbeveiling-mandown

Vergunning

Vox

Waterdicht

Wifi

Display

Ja

GPS

Nee

Merk

Protocol

DMR

Scannen

Ja

Slimme accu

Ja

Type accu

Lithium-Ionide

Vrij programmeerbare toets

Ja

Kleur

Zwart

Zendvermogen

4 watt, 5 watt

Motorola DP2600e UHF

  415,- Excl. BTW   373,50 Excl. BTW