Alleenwerksystemen Draagbare noodknoppen
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Draagbare noodknoppen

Bent u op zoek naar draagbare noodknoppen? Bestel deze dan bij Firecom! Wij hebben diverse draagbare noodknoppen die geschikt zijn voor allerlei situaties. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze noodknop? Lees dan snel deze pagina.

Wat is een draagbare noodknop?

Een draagbare noodknop is in veel situaties een betrouwbaar communicatiemiddel. Wanneer er werknemers zijn die alleen werken, kan er eenvoudig alarm worden geslagen in geval van nood. Deze functie is handig voor medewerkers die in een fabriek, magazijn of vriescel werken. De draagbare noodknop kan worden gedragen met een halszender waardoor het eenvoudig is om te communiceren. Uiteraard kan deze draagbare noodknop ook gekoppeld worden met een meldkamer.

ATEX en Mandown

Als u op zoek bent naar een draagbare noodknop heeft u de keuze uit een aantal handige functies. Hierbij kunt u denken aan een ATEX variant en een mandown functie. ATEX betekent dat een portofoon explosievrij is. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent in de buurt van olie en gas. Daarbij kan u ook kiezen voor mandown functie. Deze functie zorgt ervoor dat er gecommuniceerd wordt naar een meldkamer wanneer iemand ‘omvalt’. Heeft u al één van de draagbare noodknoppen bestelt bij Firecom?

Onze klantenservice staat voor u klaar

Heeft u vragen over draagbare noodknoppen? Dan helpen wij u graag. Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u het juiste product bestelt wat bij uw wensen past.

Bestel een draagbare noodknop bij Firecom!

Bent u op zoek naar een draagbare noodknop? Bestel deze dan bij Firecom. Wij zorgen voor een betrouwbare communicatie in allerlei situaties. Naast draagbare noodknoppen vindt u een ruim assortiment met daarin allerlei producten zoals portofoons en verschillende accessoires. Wilt u liever eerst een offerte? Vraag deze dan eenvoudig aan in onze webshop