Set van 2 rode Motorola T42

Op voorraad

  30,- Excl. BTW

Voor recreatief gebruik op de camping of in de natuur zijn de Motorola T42 portofoons ideaal. De portofoons zijn compact, makkelijk mee te nemen, eenvoudig ontworpen en vergunningsvrij waardoor u over een beperkte afstand onderling kan communiceren. De Motorola T42 is ook heel leuk voor kinderen. Ze kunnen over middelmatige afstand met elkaar communiceren met deze portofoons van Motorola. De portofoon maakt gebruik van de vergunningsvrije PMR446 frequenties waardoor u deze portofoon in heel Europa kunt gebruiken!

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beknopte eigenschappen van de Set van 2 rode Motorola T42

Display

Ja

Geschat bereik

400 meter

Kleur

Rood, Zwart

Merk

Vergunning

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen van de Set van 2 rode Motorola T42

 • + Makkelijk in gebruik
 • + Compact
 • - Het bereik

Geleverd met

 • 2x T42 portofoon
 • 2x belt clip
 • 16x personalisatie sticker

Recommended combination from the

  • Geadviseerd door experts

   Deze productbundel wordt geadviseerd door de experts van Firecom. Eén van de voordelen van deze productbundel is dat de producten goedkoper zijn in de bundel.

   Set van twee blauwe en twee rode T42 walkie talkies

     58,20 Excl. BTW

Beschrijving van de Set van 2 rode Motorola T42

Voor recreatief gebruik op de camping of in de natuur zijn de Motorola T42 portofoons ideaal. De portofoons zijn vergunningsvrij waardoor u over een beperkte afstand eenvoudig onderling kan communiceren. De portofoon is ideaal om in contact te blijven met vrienden of familie. Tijdens een fietstocht of wandeltocht kunt u eenvoudig onderling communiceren. De Motorola T42 is ook heel leuk voor kinderen. Ze kunnen over middelmatige afstand met elkaar communiceren met deze portofoons van Motorola. De portofoon maakt gebruik van de vergunningsvrije PMR446 frequenties waardoor u deze portofoon in heel Europa kunt gebruiken!

De T42 is ook beschikbaar in een duopack blauw en in een triple pack blauw, groen en oranje.

Gaat u outdoor activiteiten doen? Kies dan voor de Motorola T80 Extreme. Die is ook beschikbaar in een pakket met 4 portofoons.

De vergunningsvrije portofoons van Motorola in de T40 t/m T92 serie maken gebruik van vergunningsvrije frequenties. Wilt u portofoons gebruiken voor BHV of beveiligingsdoeleinden, dan adviseren wij u een professionele portofoon van Motorola. De accu’s van deze portofoon zijn soms niet meer leverbaar of kleine onderdelen zijn niet eenvoudig te vervangen. We adviseren voor het professionele werk dan ook de Motorola XT420 of Motorola XT460.

Bent u op zoek naar portofoons voor gebruik in de horeca of in de winkel? Dan kunt u het beste naar de Motorola CLP446 kijken. Deze is volledig geschikt voor gebruik in horeca en retail.

Belangrijkste kenmerken van deze portofoon

 • LCD display
 • 16 kanalen
 • Vergunningsvrij

Belangrijke informatie over het bereik van vergunningsvrije portofoons

Leveranciers van vergunningsvrije portofoons zetten vaak op de doos dat het bereik ongeveer 4 km is. Onze ervaring is dat dit zeker niet klopt. Hou er bij vergunningsvrije portofoons daarom ook rekening mee dat het bereik in stedelijke bebouwing enkele straten is, in open gebied kan oplopen tot 500 meter en bij volledig open veld kan oplopen tot enkele kilometers. De T42 portofoon heeft een bereik dat ongeveer oploopt tot 400 meter, afhankelijk van de omgeving.

Accessoires voor de Set van 2 rode Motorola T42

Reviews voor “Set van 2 rode Motorola T42

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie van de Set van 2 rode Motorola T42

Sku 5031753007492
Categories ,
Tag
Display

Ja

Geschat bereik

400 meter

Kleur

Rood, Zwart

Merk

Vergunning

Type accu

3XAA

Materiaal

Plastic

Aantal in set

2

Set van 2 rode Motorola T42

  30,- Excl. BTW

Andere suggesties…