Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Restaurants

Restaurant portofoons

Heeft u een restaurant? Dan heeft u wellicht weleens overwogen om portofoons aan te schaffen om uw dienstverlening nog beter te maken. Dat is in ieder geval geen slecht idee, want portofoons zijn voor restaurants een grote toegevoegde waarde. We vertellen u daar graag meer over, dus lees vooral door.  

#4 voordelen van restaurant portofoons

Er zitten allerlei voordelen verbonden aan het gebruik van portofoons binnen uw restaurant. U vindt hieronder een greep uit die voordelen.

  1. Verbeterde communicatie keuken en bediening;
  2. Fast Food nog sneller maken;
  3. Sneller vragen van gasten beantwoorden;
  4. Subtiel mededelingen aan het personeel doorgeven.

Communicatie tussen keuken en bediening: Met portofoons kan uw bedienend personeel gemakkelijk met uw keukenpersoneel communiceren. Met name in restaurants met een afgesloten of lastig bereikbare keuken is het soms lastig om door te geven dat een bepaald product op is of dat een specifieke bestelling iets meer tijd nodig heeft. Met portofoons zijn dergelijke boodschappen in een kwestie van seconden doorgegeven.  

Fast food nog sneller maken: Veel fast food ketens maken gebruik van portofoons om hun ‘snelle eten’ nog sneller te maken. Vrijwel alle communicatie verloopt via de portofoonlijn en zorgt ervoor dat de keuken alle bestellingen goed kan bijbenen. Er gaat namelijk geen kostbare tijd verloren aan communicatie onderling.  

Bediening kan vragen van gasten sneller beantwoorden: Een bekend probleem binnen restaurants is de situatie waarin een personeelslid van de bediening een vraag van een gast krijgt waar hij of zij niet direct een antwoord voor heeft. Wanneer het druk is kan het dan best even duren voordat het personeelslid iemand kan spreken die het antwoord heeft, maar met portofoons is dat verleden tijd! 

Subtiel mededelingen aan al het personeel doorgeven: Wanneer een bepaalde wijn niet meer voorradig is of er een gast binnenkomt die vooraf specifieke wensen heeft doorgegeven kan de manager gemakkelijk een bericht doorgeven aan ieder personeelslid tegelijk. Zo staan alle neuzen direct dezelfde kant op wanneer dat nodig is, allemaal dankzij de portofoon.  

Voor wat voor soort restaurants zijn portofoons handig?

Portofoons zijn een grote toegevoegde waarde voor een veelvoud aan typen restaurants. Hieronder hebben we enkele restaurants beschreven die baat hebben bij het gebruik van portofoons, inclusief de reden daarachter.

  1. Strandtenten;
  2. Restaurants met terras;
  3. Grote restaurants;
  4. Fastfood restaurants.

Strandtenten: Bij mooi zomerweer zitten de terrassen van strandtenten vaak tjokvol. Bedienend personeel rent af en aan met bestellingen. Hier zien we dan ook meestal dat portofoons onmisbaar zijn voor de onderlinge communicatie, simpelweg omdat geen enkel personeelslid tijd heeft om stil te staan.  

Restaurants met terras: Terrassen zitten in de zomer gedurende de dag vaak erg vol. Net als bij de strandtenten is een portofoon voor het bedienend personeel dan zeker geen overbodige luxe. Zo kunnen zij beter hun werk doen en gemakkelijker onderling communiceren.  

Grote restaurants: Bij grote restaurants komen grotere gezelschappen, meer bestellingen en extra uitdagingen kijken. Om het overzicht te bewaren is het dan ontzettend handig om al het personeel met één bericht te kunnen bereiken. Portofoons voor restaurants maken dit mogelijk! 

Fastfoodrestaurants: Zoals eerder werd aangestipt zijn portofoons binnen fastfoodrestaurants vaak onmisbaar. Zeker wanneer er ook een drive-through aan de zijkant is geplaatst moet de keuken goed op de hoogte worden gehouden van de bestellingen en verzoeken. Portofoons zijn dan de sleutel tot soepel verlopende communicatie.

Walkie talkies voor uw restaurantketen nodig?

Bent u op zoek naar portofoons die passen bij uw restaurant? In ons assortiment hebben we allerlei verschillende opties voor de horeca. Daardoor is er altijd wel een portofoon die perfect past bij uw wensen en eisen. Wanneer u nog vragen heeft of graag een specifiek advies zou krijgen, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u dan met plezier verder!