Aanbieding!

Motorola DP4801 EX Atex VHF

  1.373,- Excl. BTW   1.235,70 Excl. BTW

De Motorola DP4801 EX Atex VHF is een portofoon die gebruikt kan worden in een omgeving met explosiegevaar door damp of gas. Hierbij kunt u denken aan raffinaderijen, boorplatformen of laboratorium.

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beknopte eigenschappen van de Motorola DP4801 EX Atex VHF

Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

IP-klasse

GPS

Ja

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen van de Motorola DP4801 EX Atex VHF

 • + Batterijduur
 • + ATEX EX Explosieveilig
 • + Display en toetsenblok
 • - Weinig zendvermogen

Geleverd met

 • Batterij
 • Riemclip
 • Antenne

Beschrijving van de Motorola DP4801 EX Atex VHF

De Motorola DP4801 EX Atex VHF is een portofoon die gebruikt kan worden in een omgeving met explosiegevaar door damp of gas. Hierbij kunt u denken aan raffinaderijen, boorplatformen of laboratorium.

De portofoon heeft dezelfde specificaties als een Motorola DP4801e. Hij is daarom voorzien van bluetooth, GPS, display en volledig toetsenblok.

De Motorola DP4801 EX Atex komt het best tot zijn recht in omgevingen waar de portofoon tegen een stootje moet kunnen en altijd moet blijven werken.

Deze portofoon heeft vrijwel alle opties die Motorola beschikbaar heeft binnen de professionele portofoons. Deze portofoon onderscheidt zich in aten, batterijduur en audiokwaliteit.

Het nadeel van deze portofoon is het beperkte zendvermogen, dit is noodzakelijk om hem in ATEX omgevingen te kunnen gebruiken. U zult hierdoor sneller een Motorola SLR5500 versterker nodig hebben.

Belangrijkste kenmerken:

 • Uitstekende audio kwaliteit
 • Lange batterijduur
 • Omval-beveiliging en noodknop
 • Vrij instelbare toetsen

Batterijduur van de Motorola DP4801 EX Atex

Omdat de Motorola DP4801 EX Atex gebruikt wordt in industriële omgevingen met lange diensten is het belangrijk dat de accu lang blijft werken. Het aantal uren dat de portofoon blijft werken is sterk afhankelijk van de batterij. Met de standaard batterij kunt u 16 uur communiceren in digitale modus en 12 uur in analoge modus. Er zijn accu’s beschikbaar die het gebruik verhogen naar 24 uur. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of bekijk de bijgaande PDF van Motorola.

Uitbreiding van bereik met de Motorola SLR5500

De Motorola SLR5500 VHF vergroot het bereik van uw portofoon-netwerk. Alle portofoons in het veld communiceren via de versterker. In theorie zal het bereik dus verdubbeld zijn. Er moet altijd een goede locatie gezocht worden voor de versterker.

De versterker kan zowel analoge als digitale kanalen versterken. In digitale modus is het mogelijk om twee verschillende gespreksgroepen te gebruiken op hetzelfde moment.

Digitale communicatie

In het geval dat er digitale kanalen in de portofoon geprogrammeerd worden heeft een ongeveer 20% meer bereik en uitmuntende geluidskwaliteit. Digitale communicatie filtert achtergrondgeluiden weg en maakt het mogelijk om priv̩ gesprekken te voeren, statusberichten te versturen of andere bijzonder functies te gebruiken.

Accessoires

De Motorola DP4801 EX Atex kan opgeladen worden in een multilader voor zes portofoons. De portofoons staan dan netjes bij elkaar en kunnen direct gebruikt worden bij een calamiteit. Optioneel hebben we verschillende oortjes beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige walkman oortje tot een recherche oortje. Voor gebruik aan de riem hebben we een luidspreker microfoon beschikbaar. De luidspreker microfoon zorgt ervoor dat u kunt communiceren ‘vanaf de schouder’. Speciaal voor gebruik in een omgeving met zeer veel geluid hebben we oordoppen beschikbaar met een reductie tot 28 DB. Dit verzorgt heldere, snelle en betrouwbare communicatie in alle omstandigheden.

Bescherming

Voor een optimale bescherming hebben we lederen draagtassen beschikbaar. De lederen draagtassen beschermen de portofoon tegen vallen, stoten en vuil. Hou er rekening mee dat de draagtas ook ATEX moet zijn.

Proefplaatsing

Wilt u deze portofoons eens testen in uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een kosteloze proefplaatsing.

Accessoires voor de Motorola DP4801 EX Atex VHF

Reviews voor “Motorola DP4801 EX Atex VHF

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie van de Motorola DP4801 EX Atex VHF

Sku DP4801EX-VHF
Categories , , , , , , , , , , , , , ,
Tag
Gewicht .315 g
Afmetingen 130 × 55 × 36 mm
Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

IP-klasse

GPS

Ja

Noodknop

Omvalbeveiling-mandown

Vergunning

Vox

Waterdicht

Wifi

Display

Ja

Merk

Protocol

DMR

Scannen

Ja

Slimme accu

Ja

Type accu

Lithium-Ionide

Vrij programmeerbare toets

Ja

Kleur

Blauw

Zendvermogen

1 watt

Soort product

Portofoon

Motorola DP4801 EX Atex VHF

  1.373,- Excl. BTW   1.235,70 Excl. BTW