TWIG One Atex

Beschikbaar vanaf   1.185,80 Excl. BTW

TWIG One Atex is water- en stofdichte mobiele noodknop op basis van GSM. De TWIG One Atex heeft een alarmknop en vier functietoetsen. De TWIG One Atex is ook voorzien van een LCD display voor weergave van functies. De rode noodknop wordt geprogrammeerd met acties naar wens. Het is mogelijk om direct een telefonisch verbinding te starten op het moment dat u op de knop drukt.

GNSS en ManDown: standaard op de Twig One Atex

SRD en NFC: optioneel

 

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beknopte eigenschappen van de TWIG One Atex

Kleur

Zwart

Merk

Protocol

2G/3G+4G

GNSS (Satellietnavigatie)

Ja

Omvalbeveiling-mandown

Toon alle eigenschappen

Beschrijving van de TWIG One Atex

TWIG One Atex is water- en stofdichte mobiele noodknop op basis van GSM. De TWIG One Atex heeft een alarmknop en vier functietoetsen. De TWIG One Atex is ook voorzien van een LCD display voor weergave van functies. De rode noodknop wordt geprogrammeerd met acties naar wens. Het is mogelijk om direct een telefonisch verbinding te starten op het moment dat u op de knop drukt. Het is daarnaast mogelijk om SMS berichten te versturen. Via de ingebouwde GPS sensor is het mogelijk om direct de locatie mee te sturen. U kunt deze Google locatie direct openen op uw smartphone.

Bent u op zoek naar een draadloze noodknop dan is dit de juiste keuze. De door ons aangeboden versie is voorzien van een GSM module, noodknop, mandown , GPS en voldoet aan alle EU standaarden. Het is ook mogelijk om de TWIG One Atex in andere versies te bestellen, neem hiervoor contact met ons op.

Het voordeel van de TWIG One Atex ten opzichte van andere man-down apparatuur is de mogelijkheid om hier zelf een SIM kaart in te stoppen en het apparaat zelf te programmeren. U schaft het apparaat aan, stopt de SIM kaart er in en programmeert deze naar wens. Daarna kunt u zelf aan de slag! Hulp nodig, bel ons.

Kenmerken van TWIG One Atex

  • Water- en stofdicht conform IP67
  • Noodknop
  • Omvalbeveiliging
  • GPS
  • EU stekker
  • SIM kaart (zelf aan te leveren)

Programmeren van de TWIG One Atex

Het is mogelijk om deze TWIG One Atex zelfstandig te programmeren met een micro USB-kabel. De software voor de TWIG One Atex is openlijk te downloaden op onze website. Ziet u dit niet zitten? Geef dit aan bij de bestelling en wij regelen het voor u.

Gaat u TWIG producten vergelijken? Neem even contact met ons op via 085-4011980. Er zijn veel verschillende versies.

Accessoires voor de TWIG One Atex

Reviews voor “TWIG One Atex

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie van de TWIG One Atex

Sku N/B
Categorieƫn , , ,
Tags ,
Kleur

Zwart

Merk

Protocol

2G/3G+4G

GNSS (Satellietnavigatie)

Ja

Omvalbeveiling-mandown

SRD + NFC

Ja, Nee

TWIG One Atex

Beschikbaar vanaf   1.185,80 Excl. BTW