Shop Uitverkocht Motorola DP1400 UHF digitaal

Motorola DP1400 UHF digitaal

Moet besteld worden bij leverancier, bestelling mogelijk

De Motorola DP1400 is een instapmodel van Motorola. De portofoon is beschikbaar in analoge en analoge/digitale variant. Hij heeft dezelfde accessoires als de Motorola CP040 en is geschikt voor BHV, industrie en bouw.

De portofoon heeft twee vrij instelbare toetsen die het mogelijk maken om een noodknop te programmeren, een batterij indicator te programmeren of een priv̩é gesprek te starten.

De opvolger van de Motorola DP1400 UHF digitaal is de Motorola R2 UHF digitaal.

Toch liever portofoons huren in plaats van kopen, bekijk dan snel onze verhuurpagina! 

 

 

AanvragenAanvragen

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beschrijving van de Motorola DP1400 UHF digitaal

De Motorola DP1400 portofoon is een instapmodel en vervangt de populaire Motorola CP040. De DP1400 heeft dezelfde lader, batterij, antenne, riemclip en audio aansluitingen als de CP040.

De Motorola DP1400 portofoon UHF digitaal heeft de mogelijkheid om zowel analoog als digitaal te communiceren. Het is mogelijk om een digitale licentie aan te schaffen waardoor u ook digitaal kunt communiceren. De langzame overstap is met name prettig als u nog bestaande analoge portofoons heeft. U kunt dan langzaam faseren.

De belangrijkste kenmerken van deze portofoon zijn:

 • 16 kanalen
 • Twee vrij instelbare toetsen
 • Analoge en digitale communicatie

De Motorola DP1400 portofoon is spatwaterdicht en daarmee ideaal voor bedrijfshulpverlening, bouw en industrie. De twee vrij instelbare toetsen maken het mogelijk om een grote range van mogelijkheden te programmeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de naam van het kanaal uit te spreken, de noodknop te activeren of het batterij niveau op te vragen.

Digitale communicatie

In het geval dat er digitale kanalen in de portofoon geprogrammeerd worden heeft een ongeveer 20% meer bereik en uitmuntende geluidskwaliteit. Digitale communicatie filtert achtergrondgeluiden weg en maakt het mogelijk om priv̩é gesprekken te voeren, statusberichten te versturen of andere bijzonder functies te gebruiken.

Accessoires

De Motorola DP1400 portofoon kan opgeladen worden in een multilader voor zes portofoons. De portofoons staan dan netjes bij elkaar en kunnen direct gebruikt worden bij een calamiteit. Optioneel hebben we vele verschillende oortjes beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige walkman oortje tot een recherche oortje. Voor gebruik aan de riem hebben we een luidspreker microfoon beschikbaar. De luidspreker microfoon zorgt ervoor dat u kunt communiceren ‘vanaf de schouder’. Speciaal voor gebruik in een omgeving met zeer veel geluid hebben we oordoppen beschikbaar met een reductie tot 28 DB. Dit verzorgt heldere, snelle en betrouwbare communicatie in alle omstandigheden.

Wat zijn de voordelen van de Motorola DP1400?

Motorola heeft veel verschillende portofoons beschikbaar in de MotoTRBO serie. De Motorola DP1400 is het instapmodel van deze serie en heeft als grote voordeel dat hij volledig geschikt en compatible is met alle modellen uit de MotoTRBO serie. Naast de werking van het product met andere portofoons heeft de Motorola DP1400 als grote voordeel dat de batterijen en accessoire connector volledig compatible zijn met de voorganger, de Motorola CP040. Veel organisaties maken nog gebruik van deze portofoons en de uitwisselbaarheid maakt het mogelijk om rustig en kostenbesparend over te kunnen stappen naar een nieuw model.

 • Zelfde connector als voorloper Motorola CP040
 • Uitwisselbaar met alle portofoons uit de MotoTRBO serie

Voor wie is de DP1400 geschikt?

De Motorola DP1400 is het best geschikt voor bedrijfshulpverlening, bouw, scheepsbouw, verhuur en beveiliging. De Motorola DP1400 is geschikt voor organisaties die gebruik willen maken van professionele portofoons met een beperkt budget. De Motorola DP1400 is de koop in verschillende modellen en uitvoeringen. Vraag Firecom als specialist om assistentie. Wij bepalen graag met u welk model het meest geschikt is voor uw toepassing.

Bescherming

Voor een optimale bescherming hebben we lederen draagtassen beschikbaar. De lederen draagtassen beschermen de portofoon tegen vallen, stoten en vuil.

Proefplaatsing

Wilt u deze portofoons eens testen in uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een kosteloze proefplaatsing.

Video van de Motorola DP1400 portofoon

Motorola DP1400 portofoons

Beknopte eigenschappen van de Motorola DP1400 UHF digitaal

Noodknop

Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

Omvalbeveiling-mandown

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen van de Motorola DP1400 UHF digitaal

 • + Zelfde aansluiting en accessoires als CP040
 • + Goedkope digitale portofoon
 • + Veel accessoires beschikbaar
 • - Groot
 • - Geen statusberichten
 • - Geen display

Geleverd met

 • Portofoon
 • Antenne
 • Accu
 • Riemclip

Accessoires voor de Motorola DP1400 UHF digitaal

Reviews voor “Motorola DP1400 UHF digitaal

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie van de Motorola DP1400 UHF digitaal

Sku DP1400-UHF-DIG
Categorie
Tags ,
Noodknop

Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

Omvalbeveiling-mandown

Vergunning

Waterdicht

IP-klasse

Wifi

Display

Nee

Merk

Protocol

DMR

Scannen

Ja

Slimme accu

Ja

Type accu

Lithium-Ionide

Vox

Vrij programmeerbare toets

Ja

Kleur

Zwart

Zendvermogen

4 watt, 5 watt

Soort product

Portofoon

Motorola DP1400 UHF digitaal

Andere suggesties…