Aanbieding! Onze keuze
0%

  Motorola SL1600 UHF

  - 3 reviews

    328,- Excl. BTW   295,20 Excl. BTW

  De Motorola SL1600 Portofoon is het meest dunne en handzame model van Motorola. Deze Motorola portofoon is specifiek gemaakt voor gebruik bij BHV, hospitality, retail en beveiliging. De Motorola SL1600 ondersteund analoge en digitale communicatie en heeft een ingebouwd LED display achter de behuizing.

  Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

  Beknopte eigenschappen

  Bluetooth

  Explosievrij-atex

  Frequentie

  IP-klasse

  Noodknop

  Toon alle eigenschappen

  Voor- en nadelen

  • + Dun
  • + LED display
  • + Noodknop
  • - Beperkte batterij
  • - 3 watt zendvermogen

  Geleverd met

  • 1 x Motorola SL1600
  • 1 x Instructieboekje
  • 1 x Antenne
  • 1 x Riemclip
  • 1 x Accu
  • 1 x Batterijklepje

  Geadviseerde combinatie

  Beschrijving

  De Motorola SL1600 portofoon is het meest dunne en handzame model van Motorola. Deze Motorola portofoon is specifiek gemaakt voor gebruik bij BHV, hospitality, retail en beveiliging. De Motorola SL1600 portofoon ondersteunt zowel analoge als digitale communicatie. Daarnaast heeft de portofoon een  ingebouwd LED display achter de behuizing. Het LED display geeft weer op welk kanaal de portofoon staat. Tevens kunt u ook in het display lezen wie er spreekt op dat moment. Met de informatietoets aan de bovenkant is het mogelijk om het batterijniveau op te vragen.

  Belangrijkste functies van de Motorola SL1600 portofoon UHF:

  • 256 kanalen
  • LED display
  • 3 watt zendvermogen
  • Handzaam

  Digitale communicatie

  De Motorola SL1600 portofoon maakt gebruikt van het MotoTRBO protocol voor digitale communicatie. U bent daardoor verzekerd van een optimaal bereik met alle voordelen van digitale communicatie. Het bereik is ca. 20% verder dan analoge communicatie. Digitale communicatie maakt het ook mogelijk om de noodknop te programmeren, individueel op te roepen of statusberichten te versturen.

  Handzaam

  De Motorola SL1600 is zeer handzaam en kan makkelijk in broekzak of borstzakje gedragen worden. Speciaal voor dagelijks gebruik hebben wij standaard drie clips beschikbaar. De eerste clip zit rechtstreeks op de behuizing, de tweede clip zit om de portofoon heen en de derde clip is een soort handgreep. U kunt de clips bekijken bij de accessoires. Tijdens uw bestelling kunt u doorgeven welke clip u wenst.

  Spatwaterdicht

  De portofoon kan prima gebruikt worden in een omgeving waar hij soms blootgesteld wordt aan water of stof. De portofoon is waterdicht conform IP54, dit betekend dat hij spatwater kan verdragen.

  IP Site connect

  De Motorola SL1600 kan met een licentie uitgebreid worden voor een IP site connect systeem. Met IP site connect kunt u verschillende bedrijfslocaties of campussen aan elkaar koppelen. De digitale repeaters zijn via een IP verbinding gekoppeld. Praat u op een locatie in Amsterdam door de portofoon, dan is dit ook direct te horen in Rotterdam. Bent u geïnteresseerd in een demonstratie? Neem dan contact met ons op.

  Accessoires

  De Motorola SL1600 portofoon heeft standaard drie verschillende oortjes. Deze oortjes zijn ideaal in gebruik tijdens calamiteiten, beveiligingswerkzaamheden of op evenementen. De verschillende oortjes zorgen ervoor dat u in elke omgeving kunt communiceren.

  Video van de Motorola SL1600 portofoon:

  Accessoires

  3 reviews voor “Motorola SL1600 UHF

  • Anoniem

   We gebruiken deze portofoon in ons gemeentelijke zwembad. We zijn erg tevreden met de portofoons en de service van Firecom.

  • Anoniem

   Dit is voor ons echt een hele fijne portofoon. In de sporthal heeft iedereen een portofoon. Bij de receptie staat een mobilofoon.

  • Anoniem

   Wij gebruiken deze portofoons voor directe communicatie, veelal op zichtafstand op locaties waar wij geen gebruik kunnen of willen maken van Gsm communicatie. Het bereikbis groot. Zelfs in gebieden met veel bebouwing halen wij ruimschoots afstanden van 1,5 – 2,0 km op hoog vermogen. Betrouwbare leverancier met snelle levering en prima service.

  Een beoordeling toevoegen

  Zal niet getoond worden.

  Gemiddelde gebruikersbeoordeling

  5.00 / 5

  5 Sterren
  3
  4 Sterren
  0
  3 Sterren
  0
  2 Sterren
  0
  1 Ster
  0

  Extra informatie

  SkuSL1600-UHF
  Categories, , , , , , , , ,
  Tags,
  Bluetooth

  Explosievrij-atex

  Frequentie

  IP-klasse

  Noodknop

  Omvalbeveiling-mandown

  Vergunning

  Vox

  Waterdicht

  Wifi

  Merk

  Display

  Ja

  Geschat bereik

  1500 meter of 15 verdiepingen

  GPS

  Nee

  Scannen

  Ja

  Type accu

  Lithium-Ionide

  Kleur

  Zwart

  Zendvermogen

  2 watt, 3 watt

  Motorola SL1600 UHF

    328,- Excl. BTW   295,20 Excl. BTW