Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Entropia Digital NV

Entropia is een TETRA netwerk is Belgie en Nederland met meer dan 240 zendmasten om een optimale dekking en bereik te garanderen. De zendmasten, die verspreidt staan, door geheel Nederland en Belgie zijn verbonden met een straalverbinding om een direct spraakverbinding te garanderen binnen 300 mS. Het netwerk van Entropia Digital is gemaakt voor kritische bedrijfstelecommunicatie en wordt in Nederland onderhouden door TetraNed. Het Entropia netwerk maakt gebruik van trunking, hierdoor is een optimale communicatie tussen zowel spraak als data mogelijk. Entropia Digital kan gebruik worden door portofoons, mobilofoons en datamodems. Met Entropia portofoons heeft u direct een groot bereik. Voor de onderlinge verbinding tussen de masten wordt gebruik gemaakt van beveiligde verbindingen. De communicatie over het Entropia netwerk is daardoor niet af te luisteren voor onbevoegden. Door de snelle verbindingsopbouw heeft u binnen 300 mS een spraakverbinding tussen Groningen en Rotterdam via portofoons of mobilfoon.

Het Entropia netwerk is uiterst interessant voor beveiligingsbedrijven, koeriers, transportbedrijven, BHV organisatie en hulpdiensten. Entropia garandeert een snelle en stabiele verbinding!

Bij Entropia Digital hoeft u als gebruiker niet te investeren in het onderhoud, de aanleg of uitbreiding van het netwerk. Een gezamenlijk investering zorgt voor een constante uitbreiding. Op verzoek plaatst Entropia een deel van zijn netwerkinfrastructuur op terreinen van eindklanten, om op die manier een sterke dekking op het terrein van de klant aan te kunnen bieden.

Een netwerk is onderhevig aan verschillende parameters, zoals weer, radio propagatie, dekkingsgebied, enzovoort. Entropia bewaakt zijn netwerken 24/24 – 7/7. De dienst wordt in de vorm van een abonnment aangeboden. Het netwerk van Entropia is geschikt voor verschillende digitale communicatie toepassingen in spraak en data zoals One-to-many, One-to-One, M2M, Short data verkeer, Telemetrie applicaties, het verzenden en ontvangen van meetgegevens, enzovoort

Prijs en dekking

Op dit moment heeft u volledige buitenhuisdekking in de randstad en grote steden in de rest van Nederland.

Voordelen:

  • Groot bereik
  • Robuuste randapparatuur
  • Geen dure centrale apparatuur
  • Digitaal
  • Niet af te luisteren