Alarmontvangers Netwerken ASTRID (BE hulpdiensten)
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Showing all 2 results 2 Resultaten

De mogelijkheden van Astrid (BE hulpdiensten) producten

Astrid is het Belgische netwerk voor hulpdiensten zoals: de brandweer, de politie en ambulances. Via dit netwerk worden spoedmeldingen verstuurd naar deze hulpdiensten. Een ASTRID ontvanger werkt op de frequentie 169.250. De Belgische hulpdiensten sturen spoedmeldingen over dit netwerk. Een pager met de juiste RIC code ontvangt deze melding en geeft het direct weer. Deze melding gaat gepaard met een piep- en of trilsignaal. Firecom kan u voorzien in oproepsystemen die werken op het ASTRID netwerk. Op deze pagina vindt u naast de producten, ook meer informatie.

Meldingen van Belgische hulpdiensten

In ons assortiment vindt u allerlei producten die toe te passen zijn op het ASTRID netwerk. Zo hebben we diverse pagers en versterkers. Hier worden meldingen van Belgische hulpdiensten op weergegeven. Daarnaast hebben wij ook programmeersets waarmee u de capcodes en RIC-codes mee kunt wijzigen, zodat u de juiste meldingen ontvangt. Uiteraard voorzien we u ook in de juiste accessoires. Hierbij kunt u denken aan lederen tassen, riemclips en allerlei andere onderdelen voor ASTRID apparatuur. Indien gewenst kunnen wij u adviseren over welke apparatuur u nodig heeft! Eén van onze experts zal u dan voorzien van persoonlijk advies.

De voordelen van Firecom

Wanneer u producten bestelt bij Firecom, heeft dit veel voordelen. U kunt alle producten gratis retourneren en ook is het mogelijk om bij ons op rekening te bestellen. Bekijk daarom snel de producten die inzetbaar zijn voor het Astrid-netwerk.