Vidensbase P2000 Hvad er en P2000 personsøger?

Hvad er en P2000 personsøger?

11K

del

En P2000-personsøger er en bærbar alarmmodtager (brandalarmbipper) til meddelelser sendt via det digitale P2000-system. Dette system bruges af de hollandske nødetater (brandvæsen, ambulance, traumehelikopter og KNRM). Som svar på en alarm giver en personsøger (læse: personsøger) et lydsignal, og der vises en meddelelse på skærmen. P2000 er et digitalt system, der erstattede det gamle analoge system. I modsætning til T2000 er systemet ikke krypteret, så meddelelser kan modtages og læses af nogen.

Hvordan fungerer en P2000 alarmmodtager?

P2000-personsøgeren reagerer, når den modtager en meddelelse med den kode, der er programmeret i hukommelsen. En capcode svarer stort set til et telefonnummer og identificerer den tilsigtede modtager. Forskellen er dog, at der kan være flere modtagere. Systemets design er, at de nødvendige enheder eller personer kan advares, uden at der kaldes for mange mennesker.

Hvor kan jeg finde hovednumre?

På hjemmesiden https://112alarm.net/capcodes.php du kan indtaste dit bynavn. Du får derefter en oversigt over hyppigt anvendte capcodes. Det er muligt at programmere disse capcodes i din alarmmodtager. Tjek venligst dette websted, før du køber en alarmmodtager. I mange regioner bruger politiet og ambulancetjenesten ikke P2000-netværket.

Er det forbudt at have en P2000 alarmmodtager?

Nej, det er ikke forbudt at have en alarmmodtager. Når du ser på en rapport, er det meget vigtigt, at du respekterer ofrenes privatliv og ikke kommer i vejen for nødhjælpstjenesterne. Hvis de spørger, om du vil rejse, skal du gøre det med det samme.

Galaxy alarmmodtager

Nødhjælpstjenesterne bruger næsten alle en Galaxy eller Precom alarmmodtager. Disse to alarmmodtagere er forbeholdt nødsituationer og sælges ikke til private. Den hollandske importør (www.p2000shop.nl) kontrollerer dette strengt, så vi kan desværre ikke sælge det. Du vil se en på vores hjemmeside Galaxy alarmmodtager. Det er ikke egnet til P2000, men til lokale opkaldssystemer, som vi sælger. Tænk på en personsøger system for en logistikvirksomhed, museum eller virksomheds brandvæsen.

Programmeringssæt

Med et programmeringssæt kan du ofte justere yderligere funktioner i alarmmodtageren. Tænk på lyde, tekstetiketter, menufunktioner eller farven på skærmen. Der kræves omfattende computerkendskab for at bruge et programmeringssæt. Det er ikke muligt for os at yde omfattende support med disse produkter.

Hvordan ville P2000 lyde som en gammeldags scanner?

Hvis du sætter en gammeldags scanner på frekvensen af ​​P2000, vil du høre lyden i denne YouTube-video. Med en P2000 alarmmodtager kan du konvertere disse underlige lyde til tekstmeddelelser. Hvis der er en meddelelse med capcode i din alarmmodtager, slukkes den!

Sammenligningstabel for de forskellige alarmmodtagere

* = Håndprogrammerbar
** = Programmerbar med programmeringssæt
* ** = Programmerbar i hånden og med programmeringssæt