Vidensbase Walkie-talkie Walkie-talkies inden for catering og detail

Walkie-talkies inden for catering og detail

8K
Salg

del

To-vejs radioører i et supermarked eller cateringindustri

I flere år nu walkie-talkie høretelefoner gjort deres optræden i supermarkeder og catering. En hurtig og moderne måde at udveksle information direkte med kolleger. Udstyret gør, at I kan kommunikere hurtigt og direkte med hinanden. En mistænkelig situation i butikken, et spørgsmål fra en kunde eller et lagerproblem. Walkie-talkierne sørger for, at du hurtigt er i kontakt med kollegaerne. Walkie-talkie er en velkommen tilføjelse, især hvad angår kundevenlighed. Har kunden et spørgsmål, og medarbejderen kan ikke svare direkte på det? Alle kolleger er tilgængelige med et tryk på en knap.

Gør ørerne uden interferens

De fleste walkie-talkies, der nu bruges i supermarkeder, er licensfri walkie-talkies. Disse radioer bruger ca. 30 frit tilgængelige frekvenser. Hver leverandør bruger sin egen undertone, men ved levering ændres denne undertone ikke af en personlig undertone. Resultatet er en irriterende støj eller deling. Vi kan levere næsten alt udstyr med vores egen undertone. Du vil derfor ikke længere lide under støj eller delt brug.

Motorola CLP446 eller Kenwood PKT-23e

Motorola CLP446 er den mest anvendte radio til detailhandel. Lille og let at bruge. Vi leverer denne Motorola CLP446 inklusive enkeltoplader og øreprop. Selvfølgelig gør vi det problemfrit med en personlig undertone. Ud over Motorola CLP446 har vi også Kenwood PKT-23E ledig. Dette kan også bruges uden ørestykket og er noget billigere.

Ændret øreprop til CLP446

Vi lyttede til vores kunder og en ændret version af standard CLP446 ørestykket. Motorolas opdaterede model bruger tykkere kabler. Du kan bestille det fra os til € 27,50.

Tryk på knappen for hjælp

Hjælp med flaskebæltet eller et ekstra kasseapparat? Vores tryk på knappen sender en trådløs meddelelse over meget lang afstand. Det alarmmodtager vil vibrere og bippe og vise den indstillede besked på skærmen. Også ideel til at placere i ethvert kasseapparat. Hvis der er nogen problemer, modtager lederen straks en besked “Problemer i kassen 4”.