Vidensbase P2000 Fjernprogrammering med ProgClient fra Swissphone

Fjernprogrammering med ProgClient fra Swissphone

1K
Salg

del

Til programmering af et stort antal Swissphone personsøgere er det muligt at bruge vores ProgClient. Vi leverer denne prog klient i slagfaste transportkasser. Etuierne indeholder en tablet med 4G/5G forbindelse og et programmeringssæt. Kufferterne kan placeres i barakker eller hovedposter. Med vores cases kan du forberede programmering fra et centralt sted.

Hvad er muligt

Med etuiet er det muligt at sende både firmware- og softwareopdateringer til personsøgerne. Sagerne er i felten, og brugeren behøver kun at lægge personsøgeren i sagen i et par sekunder. Nye opdateringer installeres automatisk.

Hvordan fungerer det nøjagtigt?

Etuiet indeholder en tablet, der bruger Windows. Vi råder dig derfor til at inkludere denne tablet i ledelsesmiljøet i din egen organisation. Vi sender derfor sagen 'ikke programmeret' til dig. Efter at Windows-tabletten er blevet integreret i dit miljø, råder vi dig til at installere Teamviewer, så vi kan hjælpe eksternt. Derudover råder vi dig til at oprette en Teams-kanal inklusive muligheden for at dele filer. På tabletten skal du vælge muligheden for altid at beholde filer lokalt.

Hvis du har flere programmeringssager, bruger de det samme Teams-miljø og kigger altid i de samme mapper.

I filstrukturen har hver personsøger i din organisation sin egen mappe. Vi kan lave disse til dig i løs vægt, hvis det er nødvendigt. Du gemmer kun programmeringsfilerne og firmwarefilerne i den serienummermappe, der er oprettet til det formål. Programmeringsfilen (.tcf) kan have navnet på f.eks. den frivillige. På denne måde er mærkerne nemme at søge.

Vigtigste punkter

• Tabletten er i dit eget Windows-miljø
  • Der skal oprettes en separat Teams-kanal
  • Teamviewer skal være installeret
  • Gem kun programmeringsfilerne i serienummermappen og IKKE i separate kaserner eller distriktsmapper
  • Alle arbejder i det samme Teams miljø