Vidensbase Nødknap Personlig alarm uden abonnement

Personlig alarm uden abonnement

3K

del

Hvis du vil købe personlige alarmer uden abonnement, er du kommet til det rigtige sted hos Firecom. Vi kan ikke lide tilbagevendende investeringer. Med nødknappen til Firecom har du kun en engangsudgave og ingen abonnementsomkostninger. Så hvis du vil købe personlige alarmer uden abonnement, er du på det rigtige sted.

Hvilken type personlig alarm er der?

Det er muligt at købe forskellige typer nødknapper. Nogle nødknapper sender en trådløs besked til for eksempel en alarmmodtager nær ved. Denne nødknap behøver derfor ikke bruge et netværk til at sende denne meddelelse, men gør dette uafhængigt. Ulempen med dette er, at rækkevidden af ​​nødknappen er begrænset til ca. 500 meter. Det er nødvendigt at alarmere over større afstande. at bruge GSM-netværket. Med disse nødknapper kan du selv give et SIM-kort eller købe denne service i et abonnement. Nedenfor viser vi, hvilken type personlig alarm der er?

1. Trådløs sender og modtager (maks. Rækkevidde 500 meter) - ingen abonnementsomkostninger
  2. GSM-nødknap med eget SIM-kort - ingen abonnementsomkostninger
  3. GSM-nødknap med platform og SIM-kort fra leverandør - abonnementsomkostninger

I denne oversigt kan du se, at du skal betale for platformen og SIM-kortet, hvis du køber dem fra en leverandør. En GSM-nødknap uden platform sender kun en SMS eller telefonbesked, når nogen har trykket på knappen. Derudover er det ofte med disse typer knapper også muligt at sende en SMS-besked med f.eks. GPS-positionen. Vil du f.eks. Være i stand til at oprette en app, oprette scenarier, tilføje flere brugere og programmere dem eksternt? Så bliver du nødt til at vælge en omfattende platform, der gør disse muligheder til virkelighed.

Nødknap uden abonnement

Vælg vores Twig Embody Embed
Køb direkte