Vidensbase Walkie-talkie Motorola DP3400 og Motorola DP3600

Motorola DP3400 og Motorola DP3600

2K

del

Motorola DP3400 og Motorola DP3600 fremstilles ikke længere. Begge walkie-talkies er blevet erstattet af Motorola walkie-talkies fra DP4000-serien. Motorola DP3400 og DP3600 var en af ​​de første digitale Motorola tovejs radioer. Motorola DP3600 er udstyret med et omfattende tastatur.

Begge modeller indeholdt digitale nødopkald og omfattende funktioner til kommunikation med traditionelle analoge modeller. Radioens hus gør det muligt at holde sig under noget i en periode på cirka 30 minutter. Tovejsradioen har frit konfigurerbare taster på siden til afsendelse af tekstmeddelelser.

Huset på Motorola DP3400 og Motorola DP3600 er rimeligt vandtæt og gør det muligt at bruge det i regnen. Øverst er der en LED, så du kan læse enhedens status.

Tilbehør

Firecom er Motorolas 1-leverandør og er derfor i stand til at levere en bred vifte af tilbehør. I 2019 vil batterierne på Motorola DP3400 og DP3600 stadig være tilgængelige som sædvanligt, og vi kan også programmere og reparere udstyret. Leder du stadig efter support, så kontakt os!

udskiftning

Hvis du ønsker at udvide dit walkie-talkie-netværk, er det ikke længere muligt at købe denne walkie-talkie. Mod køb af serien Motorola DP2000 eller DP4000. Kontakt os for hjælp.